xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Skolan firade med ”tidsresa”

 

Det var som att göra en tidsresa, att besöka Neglinge skola när den firade 125 årsjubileet den 29 september.

I programmet ingick samling i gymnastiksalen, med efterföljande frågestund. Där fick eleverna lyssna till äldre saltsjöbadsbor som berättade hur det var i skolan för så där 60-70 år sedan.
Ingen vanlig skollunch serverades – på jubileumsdagen var det mycket som var som för mer än 100 år sedan, som medhavd matsäck att ätas i respektive klassrum. På skolgården lektes gamla lekar som Bro bro breja och alla ”fröknar”, lite extra ”stränga” på jubileumsdagen, var strikt klädda i lång svart kjol och vit blus med svart rosett runt kragen. På schemat den här dagen fanns ”renlighetskontroll”, rättstavning och diktamen med mera.

Att se alla elever med tidstypiska kläder och detaljer som rosetter i håret, pösiga kepsar, västar, hängslen och förkläden påminde tillsammans med andra aktiviteter under skoldagen om hur skoldagen kunde se ut runt förra sekelskiftet när skolan var ny.
Ett stort arbete hade gjorts av skolans personal för att lyfta fram skolhistoria och göra det levande för dagens elever i Neglinge skola.

Marie-Louise Gravestam

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.