xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Nu är rivningen av Näcken i full gång

 

Nu rivs Näckenbadet. Den nya simhallen som enligt kommunens planer ska byggas på samma plats som den gamla beräknas kunna invigas sommaren 2025. Till dess är ersättningsbassängen vid Byvägen öppen.

Rivningen av Näckenbadet har påbörjats. En stor del av byggnaden, som har inrymt simbassänger, omklädningsrum, bastu och ett kafé, ligger nu som bråte på marken i form av högar med fönster, virke och annat byggmaterial. En grävskopa på plats arbetar sig framåt bit för bit och rivningsområdet har inhägnats med höga byggstängsel av säkerhetsskäl.
Byggstart för nya Näckenbadet som ska placeras på samma plats som det gamla är planerat till början av nästa år. Projektet väntar på tillstånd i form av en dom från Mark- och miljödomstolen för ”vattenverksamhet” som handlar om att förorenat grundvatten måste ledas bort under byggnationen och renas. Får kommunen grönt ljus för sin tillståndsansökan under 2022 beräknas den nya simhallen kunna öppna sommaren 2025. I väntan på svar från Mark- och miljödomstolen kommer det nuvarande badets bassängbotten att bevaras.
Nacka kommun är huvudansvarig för bygget av det nya inomhusbadet och upphandling pågår när det gäller byggnationen av simhallen. Bygglov för en ny simhall gavs för två år sedan efter att utredningar visat att det befintliga huset var skadat av fukt och ålder.

Nya Näckenbadet ska innehålla tre bassänger: en 25-meters motions- och träningsbassäng med sex banor, en undervisningsbassäng med höj- och sänkbar botten och en småbarnspool.
Omklädningsrum, bastu och kafé ska också rymmas i huset.
Arkitekt för det planerade bygget är Norconsult AB men vilket företag som ska bygga hallen är inte klart, upphandling pågår, enligt kommunen.
Under rivningen av Näckenbadet är aktiviteter på idrottsplatsen öppna som vanligt och den tillfälliga ersättningsbassängen på ängen vid Byvägen ska vara öppen tills den nya simhallen kan öppna.
Marie-Louise Gravestam

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.