xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Fisksätra Centrum moderniseras – klart 2023

 

När Stena fastigheter renoverar i Fisksätra centrum har biblioteket sin verksamhet i tillfälliga lokaler.
– Vi hade helt stängt under tio dagar så många av våra besökare är glada och lättade för att vi har öppnat igen, även om vi har mindre utrymme nu. Det är kul att höra att vi behövs.

Det säger Maria Walldén, bibliotekarie som jobbar på Fisksätra bibliotek. Hon menar att det finns ett stort behov av ett bibliotek i Fisksätra.
– Det är en samlande punkt och en plats där man kan få hjälp med många olika saker. Väldigt många saknade biblioteket de dagarna vi hade stängt, säger hon.
Renoveringen av biblioteket ingår i en större upprustning som Stena gör i hela Fisksätra Centrum. En del av bibliotekets vanliga aktiviteter kommer att vara tillgängliga i andra lokaler, i samarbete med Fisksätra Folkets Hus och Darra aktivitetscenter. Det gäller bland annat läxhjälp, advokathjälp och bokcirkel. Under renoveringstiden kommer det finnas färre böcker i den tillfälliga lokalen men böcker från Nacka kommuns fem andra bibliotek kan beställas och hämtas i Fisksätra.

”Det är roligt att vi ändå kan ha öppet”, säger bibliotekarien Maria Walldén på Fisksätra bibliotek som huserar i tillfälliga lokaler i Fisksätra centrum under hösten.

Hela moderniseringen och ombyggnaden av centrumet handlar om tekniska installationer, nya utskick i gångstråk och butiksytor, nya fasadpartier och nya entréer med uppgraderad belysning.
Centrumet kommer att vara öppet under hela renoveringen med vissa begränsningar.
Biblioteket ska enligt planerna kunna öppna i januari 2023, hela ombyggnaden av centrumet beräknas vara klar runt vintern 23/24. Förhoppningen, enligt Stena är att centrumet ska kunna nyinvigas lagom till julhandeln 2023.

Förutom centrumfastigheten på 8000 kvadratmeter äger Stena drygt 2500 lägenheter i Fisksätra. Fram till 2030 ska Stena göra omfattande renoveringar av befintliga bostadshus samt bygga nya hyres- och bostadsrätter, vårdboende och förskolor.

Marie-Louise Gravestam

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.