xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Isac visste inte alls vilka Noice var

 

I november 2021 hade musikalen om rockgruppen Noice premiär på Lilla Cirkus i Stockholm. I ensemblen fanns Isac Aspberg från Saltsjöbaden med och när men nu flyttar till Malmö för trettio nya föreställningar flyttar han med, i rollen som Noicetrummisen Fredrik von Gerber.

Noice, det unga punkbandet från Gustavsberg som skapade rubriker i början av 1980-talet har fått sin egen musik baserad på bandets låtar. Isac Aspberg, hade ingen aning om vilka bandet var när han fick frågan om att vara med och spela.
– Haha, jag fick ringa mamma och pappa och fråga om de visste och de bara skrek ”wow, jaaaa” så då förstod jag att det var något stort, de tyckte nästan det var coolare än jag, säger Isac Aspberg.

Han är uppväxt i Saltsjöbaden och var enligt egen utsago egentligen en typisk idrottskille från början. Spelade fotboll, tennis och åkte skidor i slalomklubben som många andra. Men drömmen att få hänga med de coola fanns där.
– Jag hörde några coola killar säga att ”gitarrsolon är cool” så då var det bara att gå hem och plocka upp pappas gamla gitarr och öva. Jag var nog ganska lättlärd men när jag hade lärt mig spela och blivit musikintresserad var det ingen annan som var det, framför allt inte de coola, och ingen i mitt umgänge, säger han och skrattar.

Efter gymnasiet reste Isac Aspberg runt och arbetade i Brasilien och Grekland samt säsongade på andra platser. Sedan blev det jobb bakom scen på produktionsbolaget Dröse & Norberg som satte upp musikaler i Stockholm.
– Jag kämpade på med eget band och av en händelse så träffade jag Peo Thyrén som är en av originalmedlemmarna i Noice i samband med en lansering av en musikapp, men det var den andre personen i rummet som ville snacka med mig om en roll i en ny musikal om rockbandet Noice och på den vägen blev det.

På scenen gestaltar han Fredrik Von Gerber som spelade trummor i Noice.

Isac Aspberg kom tidigt in i processen med att utveckla musikalen som hade premiär i november 2021, det var ett och ett halvt år sent på grund av pandemin.
– Det är en dream come true att få stå på en scen, det jag alltid velat göra och hoppas kunna göra framåt också. Nödvändigtvis blir det inte just musikal då jag inte är en dansare utan mer musiker och skådis. Men jag har lite danssteg ändå just nu i rollen, säger han.
Han fick lov att sätta sig in i historien om Noice, läsa på, se dokumentärer och till och med träffa trummisen Fredrik von Gerber som han skulle gestalta. Även fast han menar att han fått lov att skapa sin egen Fredrik så har han ändå hittat pratet, ansiktsuttrycket och rörelser från originalet.
– Och så var det ju det där med att lära sig spela trummor, jag är ju gitarrist i botten. Men det har också gått bra.

Till slut kom premiärkvällen och det blev en succé hos både publik och recensenter som gav fina betyg och ord vilket gjorde att föreställningen spelades drygt 30 gånger under vintern innan pandemin slog till igen.
Nu flyttar musikalen till Malmö och Slagthuset där 30 föreställningar är inplanerade med premiär den 7 oktober. Isa ser framför sig att det kommer att bli populärt även i Malmö trots att Noice är ett Stockholmsband från början.
–Ja det tror jag verkligen. Jag har haft möjligheten att få spela med ”riktiga Noice” på turné i Sverige och det har varit fullt från norr till söder på spelningarna. Jag ser så mycket fram emot att få börja repetera igen och att få göra premiärkvällen, säger han.

Johan Eriksson

 

Namn: Isac Aspberg
Ålder: 24 år
Bor: På Gärdet i Stockholm.
Familj: Mamma och pappa med nya respektive och fem syskon.
Läser gärna: Helst saker som jag inspireras av, är rätt dålig på skönlitteratur.
Favoritfilm: Älskar Interstellar och Braveheart och måste också få med Sagan om ringen.
Äter helst: Vegetariskt, gärna en vegoköttfärssås, vegonuggets med Bearnaisesås är otroligt gott.
Lyssnar på: Rockbaserat, gärna från 80-talet, Queen, Beatles, Led Zeppelin.
Gitarrvalet: Lätt en Gibson Les Paul, det spelar vi på i musikalen.

 

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.