xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Hockey är så bra träning

 

Sedan i våras är de i gång med att träna kontinuerligt, Saltsjöbadens IF:s Ishockeys damlag som kallar sig själv för Saltis Snipers. Nu söker de ännu fler intresserade spelare till laget som har kul på och bredvid isen.

Att man spelar föräldrar mot barn som avslutning på säsongen är ganska vanligt och när mammorna till flera unga ishockeylag inom Saltsjöbadens IF ville fortsätta och få egna tider för att träna hittade sektionens istidsläggare tider för det nya damlaget.
– Vi var 15 mammor som var intresserade från början och nu har vi växt lite till men söker fortfarande efter ännu fler spelare, säger Ida Lönning som är lagledare och spelare i laget.
Sektionens ordförande Anders Jacobson och sportchefen Fredrik Nygren var också positiva till att starta ett lag med tjejer och nu är laget anmält till rekreationsserien för damer hos Stockholms Ishockeyförbund. I serien behöver man vara över 25 år och uppåt med möjlighet till dispens för yngre spelare.
– Idag är vi 19 spelare men skulle lätt kunna var upp mot 30 aktiva eftersom det är match varje helg och många inte har möjlighet att vara med kontinuerligt. Det är en fin mix och så kul att träffa nya mammor från Saltis. I Farstas lag är de 45 aktiva och har fått tacka nej till spelare så denna typ av ishockey växer fort och stadigt.
För den som vill komma och prova på går det bra att höra av sig och meddela till lagledningen. Det finns då låneutrustning för en eller ett par tillfällen men sedan är det full egen utrustning som gäller.

Sportchefen Fredrik Nygren har hjälpt till med träning liksom ett par andra unga spelare från de yngre lagen. Som kombinerad, materialare/coach och psykolog finns Bengt Nyberg som har många års erfarenhet från herrarnas A-lagsverksamhet. Varje fredag innan träningen slipar han alla skridskor för de som vill.
– Det är helt fantastiskt att träna ishockey, att få ut sin frustration och att lära sig något nytt vid varje tillfälle. All blir bättre snabbt och vi brukar säga att det är kul att lära sig något som alla är lika dåliga på från början, skrattar Ida Lönning.
Damlaget har också hunnit med ett par träningsmatcher mot motståndare som haft verksamhet klart längre. Det har varit blandade resultat men både vinster och förluster har det blivit. Ida Lönning dedicerar vinsterna till att det finns så många vinnarskallar i laget.

Från och med vecka 41 är det match på helgerna och som det ser ut just nu saknas det målvakter i laget. Hemmamatcherna spelas på fredagar och självklart hoppas lagets medlemmar på att både barn och familjer skall komma och titta.
– På sikt skall damverksamheten också locka in fler unga tjejer att spela ishockey och visa på hur roligt det är, säger Ida Lönning.

Johan Eriksson

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.