xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Fullsatt minneskonsert för Alice Babs

 

Det var fullsatt vid Lions Club Saltsjöbadens vårkonsert i Uppenbarelsekyrkan den 14 maj. Långt före utsatt tid hade en förväntansfull publik börjat samlas vid kyrktrappan.

Lions har arrangerat vårkonserter i Saltsjöbaden sedan 1962 berättade Lions president Lena Melin som presenterade kvällens artister och önskade alla varmt välkomna till konserten som denna vår hade formen av en minneskonsert för att hylla tidigare saltsjöbadsbon och artisten Alice Babs.

Titti Sjöblom och Ehrling Eliasson tog plats på upphöjningen runt dopfunten för att underhålla publiken med småprat om mamma och svärmor Alice samt framföra en rad låtar som alla hade haft en egen historia i världsartistens artistkarriär. Publiken fick genom musik och sång samt berättelser och minnen, från vänner till familjen och tiden i Saltsjöbaden, såväl som samarbeten med artistkollegor ta del av svensk underhållningshistoria och ett rikt artistliv. Inledningsnumrets joddlarsång följdes av örhängen från 40-talet, evergreens och hits, visor och jazzigare tongångar från Alice Babs omfattande karriär. Paret Titti Sjöblom och Ehrling Eliasson fick många långa och varma applåder från publiken i kyrkbänkarna.

Det fick också sångerskan Linda Pettersson och pianisten Mathias Algotsson när de sjöng, visslade och spelade i Alice anda och med stor känsla framförde en av Alice Babs egna kompositioner.
Lions har som tradition att dela ut stipendier vid årets vårkonsert och så även detta år.
Lions Clubs samhällspremie går i år till Annika Hellman, bokhandlare i Saltsjöbaden och nav för många kulturaktiviteter i byn, inte minst genom författarbesöken i samarbete med biblioteket. Astrid Banck Linderoth som tilldelas klubbens Alice Babs Musikstipendium studerar på Operahögskolan i Stockholm och bjöd konsertpubliken på två mycket uppskattade prov av skönsång.

Stipendiaterna var på plats i kyrkan och fick ta emot sina premier vid vårkonserten under uppskattande applåder från publiken.

Marie-Louise Gravestam

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.