xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Saltis från Toppen – fin utsikt och bra motion

 

Nu kan den som vill kombinera sitt intresse för Saltsjöbaden med ”Utsikter värda en promenad” samtidigt som man vidgar sina vyer och testar lokala kunskaper i Saltsjöbadens hembygdsförenings aktivitet kopplad till Toppenguiden. Tävlingen i form av ett Saltisquiz utlovar motion både för ”kroppen och knoppen”.

Vid ett antal utsiktsplatser som beskrivs i Toppenguiden finns frågor att svara på och en dekal med QR-kod samt en bokstavskombination på en stolpe. Alla frågor har anknytning till Saltsjöbaden eller bygdens historia.

Tävlingen startade den 4 maj och det finns gott om tid att utmana vänner och bekanta om vem som ”bestiger” flest utsiktspunkter. Tävlingen pågår till och med september så man har hela sommaren på sig att besöka de 30 utvalda platserna, njuta av fina vyer och kryssa i frågesvar. Senast den 30 september 2024 ska det ifyllda tävlingsformuläret med svar på frågorna lämnas i brevlådan vid Neglinge Gård.

Ett digitalt formulär som kan hämtas via hembygdsföreningens hemsida kan mailas ifyllt till föreningen.
Enligt arrangören kommer priser att delas ut till deltagare som besökt flest toppar och till de som har flest rätt svar på kryssa i-frågorna.
Priserna består av presentkort från lokala företagare i Saltsjöbaden Centrum: Berg & Hav, Saltsjöbadens Bokhandel, Ica Supermarket Saltsjöbaden och Hälsokraft.

I häftet Toppenguiden som kan köpas i bokhandeln i Saltsjöbaden (och via hembygdsföreningen) finns en karta med alla utsiktspunkterna, en beskrivning av varje plats och hur man tar sig dit.

En medhavd korg eller ryggsäck med kaffetermos eller saft hjälper säkert till att njuta av den spektakulära Saltsjöbadsvy som öppnar sig på de olika utsiktsplatserna med frågor. Till flera av punkterna kan man ta sig, eller komma nära med bil. Andra kan kräva lite lätt klättring eller promenad på stigar i naturmark.

Marie-Louise Gravestam

FAKTA
På grund av förändringar med uppvuxen vegetation eller nybyggnation har vissa stolpar inte kunnat placeras exakt enligt beskrivningen i Toppenguiden.
Till din hjälp att hitta rätt plats kommer det att finnas en nedladdningsbar fil med GPS-koordinater på föreningens hemsida.

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.