xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Dans och midsommarlekar i Wallenbergsparken

 

Att arbete pågår i en del av parken är inget hinder för midsommarfirandet.

Midsommarfirandet i Wallenbergsparken, i år lite närmare Neglingevikens vatten, börjar som det brukar klockan 11 och pågår till 13 på midsommarafton. Det blir sång och musik och lekar runt midsommarstången som kommer att kläs redan på torsdagen.
Marina Granlund leder dansen och lekarna runt stången och ”spelmannen från Ljuskärrsberget”, Jim Herlin, står för musiken. Kaffe och saft kommer att finnas till självkostnadspris för den som inte har egen fikakorg.

Saltsjöbadens hembygdsförening arrangerar firandet i samarbete med Saltsjöbadens Hantverksförening och Saltsjöbadens Villaförening
MLG

 

Midsommar i Ringparken för 90:e gången

Midsommarfirandet i Ringparken i Saltsjö-Duvnäs, är tillbaka efter två års uppehåll på grund av pandemin. Så i år är allt som vanligt igen och det blir 90:e gången som Duvnäsborna firar årets ljusaste helg i Ringparken.

Stången ska lövas redan på torsdagskvällen och den som kan tar med egna blommor till kransarna. Den traditionella skrindturen på midsommarafton för barnen vid tennisbanorna vid Gamla Allén startar klockan 14. Därefter tågar man tillsammans till Ringparken där det blir dans och lekar kring midsommarstången.

Saltsjö-Duvnäs fastighetsägareförening håller i firandet i Ringparken i Duvnäs.

MLG

 

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.