xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Med ögon känsliga för Porsche

 

Erik driver sedan 2004 företaget Erik Almén Design, där han som webbdesigner hjälper företag att bygga upp och vidareutveckla webbplatser, välstrukturerade hemsidor och skapar plattformar för e-handel. En annan stor passion är den egna Porsche Carrera 4:an av 1989 års modell. En pojkdröm som tog sin början i mitten av åttiotalet i hemstaden Hudiksvall när han som pojke fick åka med i sin morbrors Porsche.

Försommar trots allt… Men den här våren har inte liknat något annat som vi upplevt. Många har i dessa oroliga tider sökt kraft och lugn i skogen och den egna trädgårdstäppan, sysselsättningar som för många lindrar oro och har utvecklats till något av en massrörelse under coronakrisen. På radion fick programmet Naturmorgon stor uppmärksamhet med maratonsändningen ”Fågelsångsnatten” och på SVT drar slow-tv produktionen ”Den stora älgvandringen” överraskande stora tittarskaror. Undertecknad kände behov av att plocka fram och läsa om den naturfilosofiska boken ”Skogsliv vid Walden” av särlingen Henry David Thoreau, som är en reflektion över enkelt leverne och naturliga miljöer. Tänkvärd. Erik har som många andra avstått kontoret på Söder och jobbar hemifrån villan i Igelboda. Han konstaterar att när man tillbringar mer tid än vanligt i hemmet så syns det givetvis tydligare vad som borde åtgärdas, både inomhus och i trädgården. – Följaktligen har vi bestämt att dra igång ett tillbyggnadsprojekt på huset och det bli nog en del extra trädgårdsarbete också, konstaterar Erik när vi är på väg nedför den sluttande tomten till garaget med en kaffe i nypan, ”garagefika” med tillhörande samtal som givetvis följer Folkhälsomyndighetens påbjudna luftvägsetikett.

Pojkdrömmar om Porsche
– Mitt bilintresse kommer ju från min far som varit väldigt motorintresserad, han körde rally med både Saab och Cooper Hundkoja. För egen del startade det med en liten trial-motorcykel som jag fick redan som sjuåring. Sedan blev det en 80 kubiks crosshoj som jag hade mycket roligt med på somrarna, berättar Erik. Intresset för Porsche dök också upp tidigt efter att jag som tioåring fått åka med i min morbrors Porsche – och då var man ju såld. Min nuvarande Porsche är väldigt lik hans åttiotalsbil, så det är väl ett klassiskt återfall drygt trettio år senare, som man brukar säga. För mig utstrålar Porschen en solid kvalitetskänsla och den är extremt rolig att köra. Det perfekta samspelet mellan växellåda, motor och styrning sammanstrålar till en enhet av vilsam trygg körkänsla, med ett litet råskinn i kulissen, vilket gör att bilen aldrig upplevs platt eller tråkig, poängterar Erik Almén och tillägger att det är en sportbil som passar utmärkt som året-runtvagn, men att han själv njuter av bilen enbart på sommaren.
Liss Lars-Erik Larsson

Fakta Erik Almén
Ålder: 45 år
Bor: Hus i Igelboda Saltsjöbaden
Familj: Fru och tre barn
Gör: Webbdesigner, med eget företag Erik Almén Design,EAD
Gillar: Vara med familjen, tennis, alpin skidåkning.
Skrattar åt: Ricky Gervais i brittiska ”The Office”.
Fordon: Porsche 911 Carrera 4, 1989 och Volkswagen Passat Variant
Drömbil: Porsche 911 Singer DLS

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.