xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Hockeyderbyt slutade med seger för Saltis

Den första hemmamatchen som också var ett derby mot Boo HC slutade med en säker vinst för Saltsjöbadens IF som i år spelar i Hockeyfyran.

Saltis ägde den första perioden och vann skotten med 14-2, men trots det var ställningen bara 1-1 efter 20 minuters spel, Christian Ranje gjorde Saltis mål.

Boo klev ut med högre intensitet i andra perioden men skapade inte några farliga chanser utan det var Saltsjöbaden som kunde ta ledningen med både 2-1 och 3-2 efter mål av Axel Myrenfors och Victor Dellgren.

I tredje perioden kunde Saltsjöbaden styra och man spelade med ett bra lugn över hela banan, Joel Nilsson Erleman tryckte dit 4-2 och när Boo HC satsade allt i ett sex mot fyraspel kunde Axel Myrenfors göra 5-2 i öppet mål på ett enkelt sätt.

– Skönt att vinna tyckte lagkapten Joel Nilsson Erleman direkt efter matchen.

Joel Nilsson Erleman är lagkapten i Saltsjöbadens IF, han var mycket nöjd och glad med en seger mot Boo HC.

Spelmässigt var det bra fart och fina positioner över hela banan så det kan blir fler trevliga onsdagskvällar i Saltsjöbadens Ishall under hösten. Nästa hemmamatch spelas den 6 november då Solna HC kommer på besök.

Mål Saltsjöbaden: Axel Myrenfors 2, Christian Ranje, Victor Dellgren, Joel Nilsson Erleman.

Text och foto: Johan Eriksson