xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Allsång med musikanterna i Svenska Lyxorkestern

 

Moranvikens Marina har tagit över efter Sune Carlsson Båtvarv på Skogsö. Men när det gäller den populära ”Allsången på varvet” i september är det mesta sig likt.

Svenska Lyxorkestern, i år med gruppens fyra briljanta musikanter Peter Gardemar, fiol, Hans Gardemar, dragspel, Janne Bengtsson på flöjt (stor eller liten – det vet man aldrig) samt kapellmästaren Anders Forsslund, sång, i de röda bootsen och med full koll på kontrabasen, kommer att underhålla med musik och sång från scenen. Anders Forsslund leder också allsången och häften med texten till sångvänliga låtar delas ut till publiken.
Lite nytt för i år, eller ska vi kalla det nygammalt, är ändå att allsångsevenemanget är tillbaka i den stora hallen närmast kajen.

– Vi är tacksamma och glada för att ägarna till den nya marinan låter oss fortsätta att arrangera allsången i den uppskattade varvsmiljön på Skogsö. Det känns också kul att vara tillbaka i den fina båthallen vid vattnet och bryggorna, säger Kerstin G Fischer från föreningen Saltis Kultur & Nöjen.
Årets konsert ”Sjung med oss” den 10 september är den nionde allsången som föreningen arrangerat sedan 2015.
Marie-Louise Gravestam

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.