xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Julmarknad i snöyra på skolgården

 

Det riktiga vintervädret kom lagom till årets julmarknad på Neglinge skola.

Ett vitt täcke på marken och snöflingor som yrde i luften skapade en passande inramning för skolans marknadsstånd med de glatt polkagrisrandiga taken där försäljningen tog fart i ett huj. Hemmagjort godis, som de populära pinnarna med marshmallows doppade i strössel, bullar och annat bröd som bakats av eleverna och deras familjer plus stearinljus och julpynt av olika slag salufördes av skolbarn iklädda tomteluvor.
Det är tradition att eleverna i årskurs fem och deras föräldrar håller i marknadsarrangemanget tillsammans med personal från skolan.
Det blev fort trångt på ”marknadstorget”, och inte helt lätt att hitta rätt bland stånden i mörkret, trots lyktor och eldar. En lång kö ringlade till Fiskdammen och den varma chokladen tog slut snabbt – men mer var på väg, och det kändes skönt att värma händerna i kylan runt en mugg med varm dryck.
Extra härligt på skolans julmarknad denna gång var ju förstås snön i backen på berget – så klart svårt att motstå att rutscha utför när nu äntligen snön hade kommit. Och även om det som alltid blev trångt mellan marknadsstånden fanns det plats för lek och skoj i vimlet.

Marie-Louise Gravestam

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.