xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Arkiv – Så var det när Cornelis besökte Saltis

Från arkivet, tidigare publicerat i Saltsjöbladet nr 11 2018.

I förra numret av Saltsjöbladet efterlyste vi någon som visste mer och även var på Cornelis Wreeswijks spelning i Saltis i mars 1967. Hans Gauffin kontaktade oss och har historien

Det var skolföreningen Heimdahl som arrangerade musikkvällen i Samskolans aula den 31 mars 1967 som bevittnades av minst 552 betalande.

– Jag satt i styrelsen och var med och arrangerade kvällen. Vi hade haft ett par skoldanser tidigare men tänkte att vi skulle satsa lite annorlunda med en kväll full av artister som spelade istället, berättar Hans Gauffin.

Stor satsning på Cornelis
Utöver Cornelis fanns Per Sörman, La Minelle och Blues Stompin Grass Pickers med på programmet också. Inträdet denna kväll var 5 kronor, Cornelis skulle ha 1000 kronor för att spela så det var en riktigt satsning.

– På något sätt fick vi reda på att Cornelis satt på Gyllene Freden och åt just inför sitt uppträdande. Sid Johsson ringde in och man fick tag på Cornelis som satte sig i en taxi tillsammans med Alf Hambe och två galanta damer. Lite så som man tänker sig myten kring honom, säger Hans Gauffin.

Alf Hambe tackar Cornelis Wreeswijk efter spelningen. Den som suttit på avslutning eller prov i Samskolans aula känner igen sig.

Som han kommer ihåg det trivdes Cornelis på scenen och gjorde två omgångar med sin akustiska gitarr.

– Han var trevlig och glad, lät publiken önska låtar och bjöd upp Alf Hambe att sjunga på scenen i Samskolan.

Det jublades friskt och mitt i allt fanns saltsjöbadsbon Arne Rydberg på plats med sin Tanbergsspelare, redo att spela in konserten.

Det är den inspelningen som sedan Cornelissällskapet gav ut på skiva 2004 och som nu också finns digital på Spotify.

– Det var verkligen en kul upplevelse, säger Hans Gauffin.

Cornelis i Saltis på Spotify

Text: Johan Eriksson
Foto: Anders Johnson

 

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.