xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Skärgårdsradion sänder i Saltis

 

I mitten av maj riggade Skärgårdsradion 90,2 upp sina mikrofoner och sändare i en paviljong nedanför hotellet i Saltsjöbaden. Radiostationen som tidigare har huserat ”i en röd stuga” på Sandhamn har nu flyttat till Saltsjöbaden över sommaren.

– Vi hyr lokalen av Grand Hotel och kommer att sända härifrån till september. Vi kan ha vår reportagebåt liggande och startklar precis nedanför, det är perfekt, härifrån når vi hela skärgården, säger stationschefen tillika vd:n Martin Loogna, som är på plats för att vara med och premiärsända ute i solen från paviljongens veranda i Saltis den 13 maj.
Han berättar att han och kollegan/radioprofilen Jesse Wallin hade jobbat med radio länge när de startade Skärgårdsradion för 16 år sedan.
– Jag seglade mycket och vi startade stationen för alla som precis som vi gillar skärgården, säger Martin Loogna som själv bor på Älgö och trivs jättebra där.
Han brinner för lokalradio och stationen sänder från Öregrund i norr till Nynäshamn i söder. Det har blivit många kul jobb och reportage under åren.
– Jag har varit runt på mycket, jag minns bland annat när jag lagade elnät i skärgården efter stormen Alfrida 2019. Just nu håller vi på med en serie om vrak i Stockholms skärgård, vi har ju det riktigt gamla Älgövraket här utanför Älgö.
Skärgårdsradion sänder musik, nyheter och reportage året runt.
– Vi sänder kustväder varje timme och blandad musik med många svenska artister. Jag skulle säga att vi har en vuxen publik på 30 plus.
Vad är det bästa med Skärgårdsradion?
– Det är vår passion för skärgården, att vi förmedlar känslor och en positiv glädje. Vi har redan fått många glada tillrop från lyssnare här i Saltsjöbaden. Kul om folk kommer hit med tips eller bara stannar till och lyssnar på musik, säger Martin Loogna.

Marie-Louise Gravestam

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.