xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Skidarenan i Saltsjöbaden prisades

 

Saltsjöbadens Skidarena har vunnit första pris som bästa skidarena när Skidspår.se har valt ut Sveriges bästa skidspår. Vid en ceremoni på Vår Gård fick de två spårläggarna Eric Kusoffsky och Lars Turesson ta emot priset.

Skidspår.se är en sajt som handlar om skidspår i Sverige som har funnits sedan 2006. För besökarna går det att söka bland alla de 1800 anläggningarna som finns inlagda och få uppdaterade snörapporter med mera. Det är både spårägarna men också skidåkare som lämnar rapporter på sajten.
Just detta år var många skidanläggningar nominerade av användarna men till slut kom man fram till beslutet att 2023 års bästa skidarena var Saltsjöbadens Skidarena. I motiveringen står bland annat:

”Trots dåliga väderförutsättningar i Stockholm den här vintern så har Saltsjöbadens Skidarena lyckats leverera skidspår och värdskap i toppklass.
Lasse och Eric är de största eldsjälarna i en organisation av eldsjälar. Lasse är ansvarig för spåren och ägnar egen obetald tid – uppemot heltid under säsong – på att planera, spåra och utveckla Saltsjöbadens Skidarena.
Via både Skidspår.se och Facebook får åkare kontinuerligt information om när spåren senast drogs, hur det blev, spårstatus, prognoser framåt och eventuella avvikelser från de tider man etablerat som spårningstid.
Helheten gör att Saltsjöbadens Skidarena är väl värda Stora Skidspårspriset 2023!”

Det har dragits skidspår på Golbanan sedan 2014. Först som ett samarbete mellan Saltsjöbadens IF och Saltsjöbadens Golfklubb men sedan 2020 är det golfklubben som driver Skidarenan.
– Saltsjöbadens IF är en viktig samarbetspartner som växer med mycket aktivitet och många skidgrupper från barn till vuxna, vilket är jätteroligt. Det gör att samarbetet blir starkare och starkare. I år har vi börjat med skiduthyrning och även fikaservering på helgerna i slutet av säsongen, säger Lars Turessson till Skidspår.se.

Eric Kusoffsky och Lars Turesson planerar och leder sen snöläggningen där cirka 8 personer arbetar med snötillverkningen. Personalen drar, dränerar och kopplar slangar och elkablar, flyttar kanoner och bevakar snöläggningen.
– Och så har vi cirka 25 spårvärdar som finns på plats både på vardagar och helger. Spårvärdarna vägleder och informerar, hjälper till med anvisningar för att både lösa och kontrollera spårkort samt styra upp skidåkningen om det är mycket folk så att träningsgrupper och skidmotionärer kan samsas om spårytorna. Vi är väldigt glada över att få den här utmärkelsen, den avser verkligen hela gänget som jobbar med våra spår, säger Lars Turesson.

Johan Eriksson

Läs en längre intervju med Lars Turesson på Skidspår.se

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.