xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Lionskonsert med stipendieutdelning

 

Vårkonserten i kyrkan i Saltsjöbaden, arrangerad av Lions Club Saltsjöbaden, är en tradition som saltsjöbadsbor har haft glädje av många gånger – och saknat under de år då restriktioner på grund av pandemin varit ett hinder.

Den 26 april i år kunde Lions Club Saltsjöbaden äntligen ha en Vårkonsert igen i Uppenbarelsekyrkan där publiken fick höra vårlig sång med ett finstämt ljusspel i olika färger. De sex medlemmarna i Team Dais, en vokalgrupp med härlig tonkänsla bjöd på lite jazz, lite bossa, lite Idas sommarvisa och mycket mer, Ett uppskattat framträdande med unison sång av sommarpsalmen ”En vänlig grönskas rika dräkt…” som avslutning.
Vid konserten delade Lions Saltsjöbaden även ut klubbens stipendier, Alice Babs musikstipendium samt Lions Samhällspremie.
Alice Babs dotter Lilleba Lagerbäck överlämnade stipendiet till Clifford Lewis, ung tenor från Duvnäs Utskog i Nacka som just avslutat utbildningen på Operahögskolan i Stockholm. Han sjöng flera korta stycken tillsammans med egen ackompanjatör vid flygeln och fick stora applåder.

Han berättade också lite om sig själv och talade om vad han skulle göra med stipendiepengarna.
– De kommer att användas till sånglektioner, berättade han.
Lions Samhällspremiand 2023 är miljöprofilen, äventyraren, fotografen och föreläsaren Oscar Kilhlborg, Saltsjöbaden, som var förhindrad att vara på plats vid konserten i kyrkan – upptagen av dykningar i vattnet utanför Skeppsholmen. I maj förra året var han med tillsammans med organisationen Rena Mälaren och plockade skräp från Hotellvikens botten nedanför Grand Hotel i Saltsjöbaden när lokala Lions arrangerade en miljödag för världens behov av rent vatten.

– Första gången Lions i Saltsjöbaden delade ut sin samhällspremie var 1972 och då gick det till Holger Skoog som jag tror många saltsjöbadsbor minns. I år är det Oscar Kihlborg som får ta emot det på grund av sitt engagemang för miljön och vi ger Oscar en stor applåd, sa Gerd Erikson från Lions.

Marie-Louise Gravestam

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.