xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Älfvåg – En burk ärtor, tack!

 

Efter en lång ledighet är det nu hög tid att få igång skrivandet.

Har redan fått min första utskällning av en chefredaktör på en av landets större förlag som påstod att min julsemester inte var skäl nog att inkomma med material till februarinumret sent. Det är klart han hade rätt, men ibland är det helt enkelt svårt att få ingång skrivandet på beställning(order). Annat är det med Saltsjöbladet, där får man aldrig några hårda ord från redaktör Eriksson trots att jag inte alltid är i tid.

Nu till månadens ämne. I lugn och ro hade jag innan julledigheten förberett en kul bild från Vår Gård, som nu kommer i ord och bild. För moderna så kallade Spa & Konferensanläggningar verkar det vara bubbelbad, bastu, snygga grupparbetsrum och barer som gäller. Men så har det inte alltid varit nere vid konferensanläggningen vid Ringvägen No 6. Det är Vår Gård jag tänker på. Nej Kooperativa förbundet förvärvade anläggningen 1924 för att bedriva internatskola för anställda i förbundet. Här var det strikta studier i estetik, konst, kultur och effektiv försäljning som stod på schemat. Skolans första rektor Harald Elldin (1892–1968) var tydlig med att lära sina elever hur en konsumbutik skulle drivas. Vid skolan fanns det en övningsbutik där eleverna drillades i allt som hör till en korrekt butik. Så det fanns en tid då det strömmade förväntansfulla elever till Saltsjöbaden för att gå på internatskola. Man kan tänka sig att Saltsjöbaden fick en knuff framåt som populärt utflyktsmål även efter studierna.

Jag har själv vid några tillfällen haft kollegor som tidigare varit KF anställda som med vurm berättat om tiden vid Vår Gård i Saltsjöbaden som deras bästa skoltid – Ja, så det var troligen en bra skola där nere vid Ringvägen. Tiderna förändras och så även utbildningsformer för butikspersonal. Kanske man kan lära sig att arbeta i butik utan att gå på internatskola i Saltsjöbaden?

Numera verkar det som att även den gamla internatskolan fallit in i trallen med bubbel, barer och middagar med korslagda morötter på tallriken. Hur som helst är det en rolig bild här ovan från övningsbutiken.

– Håll till godo.

Alla ni som väntar på Ingo får vänta ytterligare till något kommande nummer.
Mats Älfvåg

 

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.