xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

10 år sedan ishallen i Saltis invigdes

 

Det har gått tio år sedan Saltsjöbadens Ishall invigdes. så här skrev vi då om evenemanget. Kommer ni håg, var du där?

Saltsjöbadens nya ishall invigdes under en hel lördag med ishockeymatcher, konståkning och den klassiska klippningen av det blågula bandet.

Saltsjöbadens IF Ishockey som stod för invigningen av Saltsjöbadens Ishall hade gjort en heldag med allehanda aktiviteter i hallen. Ishockey- och Skridsko skolan samsades med allmänheten under de första timmarna och det var fullt på isen och i omklädningsrummen.
Saltsjöbadens IF:s konståkningstjejer fick visa upp ett träningspass och sedan blev det show med Boo SK::s lite äldre konståkare. Det var både fartfyllt och vackert för publiken som klappade länge efter showen.
Pojkar födda 2002 förgyllde en halvtimme med en intern ishockeymatch innan det var dags att rulla ut röda mattan för den officiella invigningen.
Konferencieren Micke Jacobson jobbade upp en förväntansfull stämning och när Hugo Klofsten, född 1998, sjöng Du gamla, du fria var det mycket känslor i hallen.
– Jag hade gåshud, det var riktigt häftigt, sa flera invigningsåskådare under dagen.

Stolta tal och bandklippning
Nacka kommuns fritidsnämnds ordförande Lars Berglund höll tal och var också den som senare fick klippa bandet.
Saltsjöbadens IF Ishockeys ordförande Thomas Ranje var stolt, glad och tackade sponsorer och alla de som drivit ishallsfrågan genom åren.
Anders Holm från Stockholms ishockeyförbund delade ut ett bevis på att Saltsjöbadens Ishall är nummer 336 i Sverige och önskade lycka till. Tomas Olofsson och Katarina Alm från Fredells överlämnade de första nydesignade matchtröjorna till Saltsjöbadens IF Ishockey.

Röda mattan fick också besök av två oldboys som var med och grundade ishockeysektionen på 1940-talet, Stig Oldenmark och Sven Andersson. De berättade kort vilka skillnader som finna mellan då och nu och att de fortfarande gärna drar på sig skridskorna idag.
I publiken syntes allt från veteraner inom ishockeyn till dagesn yngre A-lagsspelare och självklart en mängd ungdomsspelare. Hela eftermiddagen var det uppvisningsmatcher från alla årgångar i Saltsjöbadens IF Ishockey.
Som ett värdigt slut vann Saltis ”Superderbyt” över Boo IF i division fyra.
– Det här var riktigt kul, en bra dag för att visa upp ishockeyn för en bred publik, sa Sune Carlsson, en av de som drivit ishallsfrågan under åren och som också fick lov att agera speaker när pojkar födda 1997 spelade sin match.
Johan Eriksson

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.