xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Tuffa svåra tider

Det är svårt att förstå exakt vad vi genomgår just nu, till gränsen på oförståeligt. Vem hade trott att virusutbrottet i Kina skulle försätta hela världen på någon sorts paus och att det skulle drabba oss ända ner på lägsta gräsrotsnivå?

Inställda evenemang inom både kultur och sport, såväl nationellt som på lokal nivå. Bunkring av mat och andra förnödenheter, avstängda skolor och begränsad möjlighet att träffa sina nära och kära är bara en liten del av allt som är en ny verklighet.

Saltsjöbladet har fem dagars pressläggning och därför är det svårt för oss att vara aktuella i någon form av lokal rapportering av hur det ser ut på hemmaplan med anledning av coronaviruset och dess påföljder.
Vi konstaterar däremot att det finns en styrka bland både allmänhet och företagare i Saltsjöbaden och Fisksätra. Lunchrestauranger som kör hem matlådor till de som måste stanna hemma, grupper på sociala medier som hjälper till att handla åt desamma.

Mitt i all bedrövelse vill vi också förmedla lokala nyheter som känns positiva och viktiga. allt har inte stannat helt.

Den som vill kan vara med och hjälpa till att stötta det fina Saltisbadet, det är ju en plats och en byggnad som alla borde vara riktigt stolta över. Bli medlem, gå dit i sommar, bada med barnen, ät en lunch.

Unga uppfinnare har visat upp sina spännande uppfinningar på mässa i Nacka Strand. Kanske hittar vi morgondagens bästa och mest intressanta prylar här.

Till sist, ta hand om er ordentligt.

Johan Eriksson, Ansvarig utgivare och redaktör

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.