xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Solvarm bilfest med Picko i centrum

När den så efterlängtade sommaren lider mot sitt slut och solljuset liksom fördjupas i guldgult då är det dags för Saltsjöbaden Classic Car Show. För många har det blivit ett självklart och återkommande event på upplevelselistan. Roligt och inspirerande.

Årets SCCS bjöd på ännu ett knökfullt showroom på den övre parkeringen vid Saltsjöbaden Centrum.

Formgivning i sig är ju något som omger oss alla och är viktigt och påverkar oss hela tiden. SCCS bjuder på automobilhistorisk formgivning, vintagebilar och moderna sportvagnar i en behaglig blandning som klarar ögats slitage och går från generation till generation.

Picko Troberg Minnespris
Picko var en vän, mentor och ”Gudfader” till Saltsjöbaden Classic Car Show som han tillsammans med sin Lena regelbundet gästade och satte en trivsam stämning med härliga garv och dråpliga anekdoter.


Till årets vinnare utsågs Michael Bergenlöv med sin Morgan 3 Wheeler läckert lackad i Gulf Racings klassiska färger – ljusblått och orange. Själva bilen är en udda fågel som bjuder på en oemotståndlig charm, bryter alla normer och bjuder inga som helst praktiska funktioner. En perfekt bil för excentriker!
Priset delades ut av hedersgästerna Lena Troberg tillsammans med sonen Jesper Troberg med söner. Familjen anlände i den legendariska gröna Morganbilen med regskylten ”Picko” , en utsökt markering och hyllning av märkets 110-årsjubileum. Pickos minne lever kvar och allt han uträttat för den svenska bilsporten.

Concours d´ Elegance vinnare
Bland alla ekipage utsåg Classic Car-juryn ytterligare två värdiga vinnare. Oliver Lagne med sin unika Bugatti 43 A från 1929 en modell som byggdes i blott 15 exemplar. Bugatti är än idag ett av bilvärldens mest mytomspunna bilmärken som ständigt slår auktionsrekord.

Annette Kirmo bjöd på amerikansk styling och en liten ögonbrynshöjande show när hennes glamorösa Ford Fairlane 1958 genomförde förvandlingen från öppen till täckt bil. Publiken tackade med en road applåd. ICA Supermarket försåg vinnarna med frikostiga delikatesskorgar och bubbel. Förtäring till förarna stod mysiga Café Sweet & Pure för. Coca Cola bidrog med dryck under dagen. Skyltar och banderoller fixade Inntech Official Signmaker. Stort tack! SCCS arrangeras av Saltsjöbladet/MOTORSPALTEN och Saltsjöbaden Centrum.
Tiden går fort när man har roligt och efter traditionsenlig t.o.r kortege till Grand Hotel och trevligt depåstopp på restaurang SeaFront så återstår bara att hälsa välkommen till nästa års motorhistoriska event, sista lördagen i augusti. Väl mött!

Lars-Erik Larsson

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.