xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Skidsektion byggde lag i Grönklitt

 

Träning är bra för oss, det är skönt att röra på sig och det är grundläggande för satsande idrottare. ”Men en stor fördel att göra det organiserat är den mellanmänskliga boosten”.

Tjugofem av SIF Skidors medlemmar styrde laggen upp till Orsa Grönklitt för den första träningsresan i sektionens historia. Och fick bland snötyngda granar och rälsliknande spår uppleva hur varm gemenskap kan formas på bara en långhelg.
Det skulle inte bli någon träningsresa det här året heller, hade sektionens styrelse lakoniskt konstaterat. Det fanns inte tillräckligt med tid. Då räckte Lena Wästfelt, en av sektionens medlemmar, upp handen och anmälde sig som koordinator. Efter att ha rådfrågat Chat GPT om snösäkraste platsen i december landade beslutet på Orsa Grönklitt. Bara två veckor efter utannonsering hade tjugofem ungdoms- och vuxenmedlemmar hoppat på.

Deltagarna reste upp i egna bilar och bodde i sex olika stugor. Lena och SIF Skidors ordförande Christopher Toll såg att gruppen riskerade bli splittrad.
– Vi människor vill ha kontakt, nå varandra. Det är ett grundläggande behov. Ungdomar är bättre på det. De kastar sig ut och startar ett snöbollskrig, så är det klart. Vuxna är ibland lite mer trevande. Föreningar är perfekta relationsplattformar men då behöver man ha ett upplägg som underlättar, menar Christopher.
Därför fylldes schemat med gemensamma aktiviteter. Deltagarna samlades första kvällen för välkomstträff med glögg och julmust. Morgonuppvärmningen skedde i storgrupp ledd av Djungel-Jim, som ungdomstränaren Jimmy Norrman kom att kallas. Luncher och middagar åts gemensamt.
Lena och Christopher kunde notera hur gemenskapskänslan snabbt växte fram.
-Sista dagens stafett med blandande lag där våra medlemmars skratt och hejarop ekade över hela Dalarna kändes som ett kvitto på att vi uppnått den där sköna känslan av samhörighet, konstaterar Lena Wästfelt.
Skidgänget kom ner från Grönklitt bara dagar innan Saltsjöbadens Skidarena öppnade, påfyllda av positiv energi, med stärkta muskler och bättre teknik. Laddade för att nu kunna fortsätta träningen på hemmasnö.

Johan Eriksson

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.