xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Oktober – Solceller på taket

Hur många föreningar finns det egentligen om man skulle kunna räkna alla som är aktiva i Saltsjöbaden och Fisksätra. Hur många har ett behov av samlingslokaler och hur mycket är man beredd att kunna betala? Socialdemokraterna i Nacka lägger fram ett förslag att använda ett räddat Igelboda stationshus som lokaler för föreningar, det kanske inte är så dumt eller?

Många vurmar för att det istället skulle bli ett matställe till i Saltis i stationshuset men är vi verkligen mogna för ett till? Med handen på hjärtat, hur ofta går du ut och äter på hemmaplan under de mörka månaderna, och finns det inte så att det räcker, eller skapar konkurrensen merförsäljning? Jag har själv närt en romantisk dröm om en liten italiensk deli i stationshuset men la ner det ganska fort efter att ha lyssnat på en annan lokal krögare. ”Sommaren är bra men vintern – nej”

Solceller på taket, det är riktigt bra. På Båthöjden i Fisksätra är det redan många som installerat och nu är den stora bostadsrättsföreningen Igelbodaplatån klara med sin satsning som gör dem till klimatsmarta. Att man också bygger nya bostäder av lokalerna i bottenvåningen ska kanske också applåderas.

Våra Webbkrönikor som publiceras på tisdagar har blivit lite av en succé, många läser och många är glada att det skrivs krönika med lokal anknytning. Har du inte läst ännu så finns allt samlat på vår webb. Passa gärna på att anmäla dig till vår mejlprenumeration som hjälper dig att komma ihåg att scrolla vår webb varje vecka.
Tycker du också att det är värt en Cappucino eller en godispåse någon gång då och då så går det bra att swisha och stötta tidningen på 123-179 39 75, inget bidrag är för litet.

Johan Eriksson, Ansvarig utgivare och redaktör

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.