xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Full fart för slalomåkare i Saltis


160 barn åkte på läger till Tänndalen med Saltisslalom och Vinterstadion är igång för fullt med snö i båda pisterna. Nu väntas åkning över jul och nyår för den som är hemma.

Några som har glatt sig åt den bitande kylan de senaste veckorna är skidåkarna i Saltsjöbadens Slalomklubb.
– Underbart att få komma igång igen efter två tuffa år. Vi upplever ett uppsving i klubben efter att pandemin tvingade oss att ställa in det årliga familjelägret ifjol. I början av december var vi i väg med 160 barn till Tänndalen. Det var en rekordstor uppslutning av tjejer och killar från förskoleklass till nionde klass som kastade sig utför backarna, säger Mikael Lindh Hök som är ordförande i Saltsjöbadens Slalomklubb.

Han menar att familjelägret är värdefullt för att få samhörighet mellan såväl barnen som föräldrar i klubben. Under lägret låg fokus på att hitta tillbaka till tekniken på skidorna och att köra i banor igen. Nytt för i år var att även Freeridegruppen deltog på lägret. Det passar de barn i klubben som finner skidglädjen i att utmana sig på hopp och i park istället för att träna raceåkning. Lägrets höjdpunkt var klubbens parallelltävling där lag bestående av ett barn från respektive ålder tävlade tillsammans medan föräldrar umgicks.
– Parallelltävlingen är riktigt kul sett till att barnen samlas över åldrarna. De yngsta barnen får möjlighet att inspireras och lära känna de äldsta barnen som i sin tur får reflektera över hur man peppar och är förebild. Och vi föräldrar får träna på att heja på, säger Mikael Lindh Hök.

Med hjälp av den tidiga kylan och nya snökanoner är Vinterstadion i Saltsjöbaden nu preparerad med så mycket snö att det ska bli fin skidåkning hela säsongen. Allt arbete sker med ideella krafter, något som Mikael Lindh Hök gärna poängterar.
– Ja det är helt fantastiskt jobb som dessa hårt arbetande föräldrar gör. Nu har vi en backe som vi också satsar extra på. Freerideåkarna ska få en bra park att åka i då det också är grunden för att utveckla sin raceåkning, det går hand i hand, säger han.
Klubben ser över bemanningsmöjligheterna över jul och nyår och det finns stora förhoppningar om att backen kan vara öppen för allmänheten då.
– Vi kommunicerar det via vår hemsida samt på Facebook, välkommen att åka, avslutar Mikael Lindh Hök.

Johan Eriksson

 

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.