xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Behandla din nästa med respekt

Precis framför tennisbanorna gör han det. Sätter sig på huk och presterar ”nummer två”. Samtidigt som Felix Herngren just slår in en topspin mot Johan Rheborg.

Långsamt sveper filmkameran i en vid loop, zoomar in läktarplatserna – innan den så plötsligt befinner sig riktad mitt mot oss. Där står jag i en formidabel balansakt, i ett försök att med skrynklig badrock och håret på sniskan ta upp vad hunden just åstadkommit med vänster hand – samtidigt som jag efter en sen middag tappar mobilen mitt i just det.

Tv-serien ”Solsidan” är igång med att filma ännu en säsong här ute. Det gäller alltså att akta sig. Så att man inte bir en del av en mindre fördelaktig scen. För visst finns det gott om material att ta av från verkligheten.

Skulle manusgruppen för tv-serien ändå få idétorka, så är det bara att gå in på Saltsjöbadens digitala anslagstavla (Facebook). Här finns det en uppsjö av helt fantastiska scener med äkta lokalkänsla att stjäla ur.

Som härom veckan: Det har utbrutit en eldsvåda i Tattbyreservatet. En eller två brandbilar måste köra in på golfbanans område för att nå brandhärden. En man kommer fram till en av brandmännen och ber honom att flytta på brandbilen, eftersom den står i vägen för hans slag.

För att inte tala om alla de inlägg som handlar om ”den andre”: mystiska främmande skåpbilar som kör konstigt och människor som smyger runt på våra gator och vill ont. Rena deckarintrigerna!

En ständigt återkommande klickraket är annars allt som har med trafik att göra. Nu senast förstås med anledning av att de två fartkamerorna längs påfarten till Saltsjöbadsleden nu är i bruk. Uppfinningsrikedomen för att undvika böter finner inga gränser: Jag gissar på allt från plattan i mattan och gasa på i 160 så kameran inte hinner registrera till den gamla klassikern: smutsa ner registreringsskylten så den inte syns. Kön till Buttericks mask- och perukavdelning lär också bli lång framöver.

Men visst är det intressant att just trafiken är ett så hett ämne för ilska här. Min egen teori är att det beror på att den har ökat rejält sedan jag flyttade hit 2002. För 15 år sen kunde man parkera på tvären vid Tippen. Idag är där fullt till sista plats. Detsamma gäller infartsparkeringarna. Det bor helt enkelt fler unga människor i farten här nu.

Volymen gör sitt. Men det innebär också ansvar som förare. Själv blir jag otroligt provocerad av att det numera går att ta bilen ut på Restaurangholmen. Och att badsugna glatt parkerar i mötesfickorna och blankt struntar i att det är förbjudet att köra ända fram till friluftsbadet.

Jag saknar vett- och etikettikonen Magdalena Ribbing. För egentligen handlar alla dessa inlägg om en och samma sak: Att behandla sin nästa med respekt. Att inte bara se sig ha rättigheter utan också skyldigheter gentemot andra. Vi bor i ett litet samhälle. Om vi inte kan uppföra oss mot varandra här, så som vi vill att andra uppför sig mot oss (hör det bibliska): hur ska vi då fungera i det stora samhället, utanför vår bubbla?

Ylva Lagercrantz Spindler

Ylva Lagercrantz, kulturskribent och ständig vikarie på SvD:s kulturredaktion. Bor sedan 2002 i ett 1700-talstorp (under lika ständig renovering)

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.