xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Älfvåg – Solskensdag

 

Nytt år och nya möjligheter, det är så man brukar säga. Det vill säga trots att det ibland känns motigt skall man tänka positivt.

Visserligen är det inte alltid så lätt. Januari brukar mest kännas grå, kall, disig och snöblask – Ja men ibland blixtrar det till även under januari och vädret blir så där helt underbart. Gnistrande klart solsken med torr och krispig snö. Och det är precis en sådan dag idag när jag satt mig till ro i min skrivarhörna och skall få till några rader. Tjänsten kallar så långpromenaden runt Saltis för att njuta av denna kalla och vykortsvackra dag får vänta – plikten framför allt.

Vad skall då månadens rader handla om? – Det får helt enkelt bli ett fotografi från mitt bildarkiv med motiv från just en sådan där dag som man längtar efter under den långa och mörka årstiden. Det fanns en tid då man var tvungen att ha en ”riktig” kamera runt halsen när man var ute och rörde på sig för att kunna dokumentera i bildform. Och jag tillhörde den kategori som allt som oftast hade en kamera runt halsen i ur och skur. Så efter morgonens djupdykning i arkivet har jag fastnat för en visserligen något suddig gammal diabild men motivet är från en solskensdag i januari. Så tänk positivt och njut av de få men vackra januaridagar vi bjuds på. Det brukar bli gott om promenerande Saltsjöbadsbor runt om i samhället just sådana dagar. Mitt tips är matsäck med varmt kaffe eller choklad med tillhörande smörgåsar. Passa på när solen tittar fram!!

Vad är det då för fotografi jag hittat? Här kommer svaret: Året är 1976, en vacker Januaridag vid Neglingebron, troligen ett par minusgrader. Lagom med snö på marken och det gamla tåget (1913–1976) skall just passera över bron för att inom kort sakta ner invid Neglinge station. En på sin tid ytterst vanlig bilmodell av typ Volvo 240 smyger i maklig fart förbi damerna som stannat upp för att njuta av utsikten över Pålnäsviken. I bakgrunden uppe på berget skymtar den gamla grosshandlarvillan med sitt lite udda utseende gick i folkmun under namnet ”fotogenkannan”. Varför just fotogenkannan? Detta berodde enligt många på husets udda skorstenspipa och husets runda form påminde om utseendet på en gammal fotogenkanna. En rund kanna med lång pip helt enkelt. Vad skall nu dessa rader leda till? Svar: Just ingenting förutom att man skall passa på och njuta av soliga och vackra januaridagar för då blir man på gott humör och vintern känns inte lika tung att bära. Hoppas ni läsare håller med. Avslutar med en förhoppning om många vykortsvackra dagar.

Mats Älfvåg

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.