xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Dryg vecka med inställda tåg på Saltsjöbanan

På onsdagsmorgonen fanns fortfarande ingen prognos för när Saltsjöbanan skall kunna vara i drift enligt ordinarie tidtabell igen. SL säger att man reparerar tåg som fått skador på hjulen och att detta gör att man endast kan köra reducerad trafik på sträckan Igelboda – Henriksdal.

Saltsjöbanan har stått still under en knapp vecka och SL kan inte svara på när tågen går som vanligt igen. Lövhalkan har ställt till det ordentligt och många resenärer är frustrerade att behöva planera sin resa utifrån den information som finns i SL-appen och som upplevs som knapphändig.

– Det är reducerad trafik för tillfället och vi använder inte tågen i trafiken för att inte skada flera av vagnarnas hjul. Det är en säkerhetsåtgärd tills vi vet mer om orsaken bakom så räkna med att din resa tar längre tid än vanligt, skriver man på sin hemsida.

Så här förklarar Fredrik Cavalli-Björkman, trafikdirektör på trafikförvaltningen, vad lövhalka egentligen är:
– De fuktiga löven klistrar sig fast på spåren. När tåg efter tåg passerar mosas löven ner till en massa, hal som såpa. Det säger sig självt att det leder till att föraren måste sänka hastigheten – för att undvika att tåget glider vid inbromsning.

Tippens station är öde när Saltsjöbladet går förbi under onsdagsmorgonen, endast SL:s upplysning i högtalarna hörs och förklarar att tågen är inställda på sträckan Igelboda-Solsidan.
I september 2013 stoppades alla trafik på Saltsjöbanan under en dryg vecka på grund av att hjulen på tågen var skadade och under all kritik. Det tog då sammanlagt en månad innan all trafik rullade som vanligt igen på Saltsjöbanan.

Johan Eriksson

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.