xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Älfvåg Krönika – 3 x 52 = 156 x 50 = 7800 x 45 = 351 000

Kanske lite ovanlig rubrik från en krönikör som hade matematik som sitt absolut sämsta ämne under hela sin skolgång.

Här kommer förklaringen; Vid blott elva års ålder skulle min fritid förändras vad det anbelangade och hur jag tillbringade min tid med kompisar efter och ibland under skoltid. Det som förändrade livet var – just det, TIPPENs tillkomst. Innan dess fanns det inte mycket till platser att ”hänga på”, visserligen fanns Pressbyrån i Neglinge, men inte världens roligaste ställe att hänga med kompisar på.

Tänk er ett helt stort supermodernt inomhuscentrum med godis, kiosk, korvkiosk i lucka och inte minst ett äkta café med sådana där franska (obekväma) stålstolar. Ett TOY tugg kostade 50 öre och en varm korv 2 kronor, läskflaska med dubbla sugrör rätt ner i flaskan en spänn. Detta innebar att stor del av min och mina kompisars tid och veckopengar spenderades på detta nya underbara centrum.

För där fanns allt som gjorde livet värt att leva. I tonåren förändrades givetvis typen av varor som inhandlades ibland till det som inte räknas till det mest nyttiga. Med tiden blev undervåningen mer och mer intressant att uppehålla sig i. Där fanns ju ungdomsgården kallad ”Gården” med lockelser som fik med rökning tillåten, biljardrum, pingisbord i massor och fredagsdisco.

Nu har det gått femtio år sedan mitt liv förändrades med tillkomsten av TIPPEN. Då kanske rubriken är rätt lätt att förstå. Om man i snitt besökt centrum tre (3) gånger i veckan och besöket varat i 45 minuter vilket jag utan överdrift gjort. – Ja då innebär detta att jag tillbringat 351 000 minuter av mitt liv på TIPPEN. Om man som i mitt fall då blir ombedd att skriva om minnen från Tippen blir detta mycket svårt eftersom jag upplevt en hel del där. Trots detta vill jag lyfta fram det som alltid varit kul, inslag av kända och ibland okända personer som gästat centrum och förgyllt tillvaron där. Då tänker jag på uppträdanden av olika slag. Ett mycket kul minne är när komikern och skådisen Klasse Möllberg utklädd till kock underhöll på Tippens 25-årsdag.

Sedan kan man göra listan lång av kändisar som förgyllt tillvaron på vårt kära centrum; Ur minnet drar jag följande, trollkarlen Jo Labero, Lill-Babs, popgruppen Smokie, Siwert Öholm, Arne Weise, Anna Book med flera. Det går att göra listan lång… Hur som helst är jag fortfarande en trogen besökare i detta lokala inomhuscentrum som trots hård konkurrens av gigantiska och många centrumanläggningar i närområdet står där efter 50 år i all sin glans.
Slutligen kan jag meddela alla Linje tre anhängare, ni kan vara lugna. Den sista reaktorn på Three Mile Island där jag befinner mig just nu stängdes nu i veckan. Nuvarande ägaren energibolaget Exelon skall påbörja nedmontering och rivning år 2074. Ha en fortsatt fin höst.

Hälsningar Mats Älfvåg

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.