xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Nej till breddning av Saltsjöbadsleden

Det blir för dyrt att bredda vägen mellan Saltsjöbaden och Fisksätra. Istället ska staketet mellan cykelbanan och bilvägen sänkas.

– Jag är lite skeptisk, Moderaterna tycker att en breddning behövs, säger Mats Gerdau (M) i en kommentar till beslutet.

 

Natur och Trafiknämnden i Nacka säger nej till en breddning av vägen mellan Saltsjöbaden och Fisksätra. Beslutet togs på ett möte i nämnden i slutet av augusti.

I ett politikerinitativ i maj 2018 ville Mats Gerdau (M) att en möjlighet att bredda vägen mellan Saltsjöbaden och Fisksätra skulle utredas.

En av anledningarna som uppgavs var att bilister upplever det höga staketet mellan körbanan och cykelbana som trafikosäkert samt försvårande för räddningstjänsten.

“Vi vill inte ställa bil mot cykel”, sade Mats Gerdau (M) till Saltsjöbladet i maj 2018, som tyckte att det går att kombinera trafiksäkerhet och god framkomlighet för båda trafikslagen på den smalaste sträckan av Saltsjöbadsleden.

Kommunstyrelsen har låtit utreda frågan i tre olika alternativa förslag med flera komplexa lösningar.

Man har ansett att alla lösningar skulle bli för dyra att gå vidare med. Kostnaderna skulle hamna i spannet 4,2 till 5 miljoner kronor. Ett fjärde, enligt kommunstyrelsen mer kostnadseffektivt förslag, har varit att halvera höjden på staketet mellan körbanan och cykelbanan.

Det förslaget antogs i nämnden och kommer att kosta 600 000 kronor. Moderaternas Mats Gerdau känner sig osäker på om åtgärden att sänka höjden på staketet gör att vägen kommer att kännas säkrare.

– Att sänka staketet är ett första steg och vi får se hur folk upplever det. Det är ett sätt att försöka få bort den instängdhetskänsla många som kör där upplever, säger han.

När arbetet med nedmonteringen av staketet skall starta är inte angivet i beslutet.

Text & foto: Johan Eriksson

Foto Gerdau: Sören Andersson

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.