xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Kyrkoherden slutar för nytt jobb i Roslagen

 

– Saltsjöbaden är en fantastisk miljö att jobba i. Uppenbarelsekyrkan och Skogsö kyrkogård med kapellet är två fantastiskt fina rum, säger Lars Viper som kom till Saltsjöbaden som ny kyrkoherde för cirka fem år sedan och nu flyttar vidare till en kyrkoherdetjänst i Roslagen.

Han tycker han får med sig mycket gott från åren i Saltsjöbaden, som gemenskapen med församlingens medarbetare och möten med alla människor plus den vackra miljön.
Det finns mycket han kommer att sakna och han ser det nya jobbet i Östra Roslagens pastorat som en utmaning på flera sätt. Det geografiska området är stort och det kommer att bli mycket åkande mellan pastorats 10 församlingar och 15 kyrkor.

– Vi har ett hus i Roslagen och en förhoppning är att vi ska kunna bo en del i huset i Roslagen, säger Lars Viper.
Han berättar att kyrkorådet i Saltsjöbaden precis har tillsatt en rekryteringsgrupp inför arbetet med att hitta en ny kyrkoherde. Lars Viper som börjar sin nya tjänst först efter årsskiftet är glasklar över vilka råd han skulle vilja ge sin efterträdare.
– Social kompetens är det ena och att vara mångsysslare är det andra.

Under hans tid som kyrkoherde i Saltsjöbaden har mycket handlat om fastighetsarbete inte minst renovering av kapelltak och klockstapel på Skogsö. I församlingshemmet har en ny expedition inretts i undervåningen och man har öppnat upp mellan två samlingsrum. En ny pastorsexpedition har inretts på nedre planet, i den tidigare i prästgården är det nu personalutrymmen.

– Vi har också rekryterat en ny präst och tillsatt en kyrkovaktmästartjänst som varit vakant, säger Lars Viper som menar att mycket är väl förberett för en ny kyrkoherde.

Han har också ett tredje tips till nästa församlingsherde.
– En viktig sak är den stora musiktraditionen. Det är mycket musik i Uppenbarelsekyrkan och musik är en stark profilfråga i arbetet, säger han och berättar med inlevelse om den senaste konserten i kyrkan med Stefan Nilssons musik.
– Det var så mycket värme och känslor, säger Lars Viper.

Marie-Louise Gravestam

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.