xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Ett modernare Fisksätra centrum

 

Upprustningen i Fisksätra Centrum som gjort det bökigt och krångligt länge för besökare är nu klar och de uppfräschade ytorna ger centrumet ett nytt och modernare intryck.

Det tyckte många av de besökare som var på plats när centrumet nyinvigdes den 6 september med underhållning, tal och andra aktiviteter. Nya ytskikt utanför och mellan butikerna, nya entréer och fasadpartier tillhör den synliga delen.
Man har även moderniserat tekniska installationer och förbättrat viss belysning. ”Allt för att skapa ett trivsamt och levande centrum och det tycker jag vi har lyckats med”, säger Caroline Pettersson, chef marknad och kommunikation på Stena Fastigheter i Stockholm. Nu hoppas fastighetsägaren Stena och lokala företagare på en nystart för området.
– Jag tycker det har blivit snyggt i centrum och att det är skönt att man lagt plattor på golven. Trevligt att Kockrocken har fik och restaurang och att den andra serveringen fått en uppfräschning, säger Kerstin Englund, som bor på Fiskarhöjden sedan 1973 och besöker Fisksätra Centrum för ärenden ett par gånger varje vecka.
– Man hoppas att alla som flyttar in i de nya lägenheterna ger centrumet ett uppsving, säger hon.
Marie-Louise Gravestam

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.