xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Hockeyns dag till minne av Lucas Atrak

 

Saltsjöbadens IF Ishockey bjuder på en helspäckad dag den 28 september med Hockey i fokus och med en hyllning till Lucas Atrak som tragiskt avled förra året.

– Förra året gick vår J18 spelare Lucas Atrak tragiskt bort efter en grov misshandel ute på Värmdö. Ni är säkert många som följ denna ofattbara händelse i nyheter och sommarprat. Lucas började ishockey senare än sina jämnåriga kompisar, men fastnade direkt för sporten. För att komma i kapp sina jämnåriga kompisar tränade han med yngre och spenderade timmar på allmänhetens åkning. Även när Lucas blev äldre, så var han ett känt ansikte på allmänhetens åkning där han spelade med de yngre. För att hedra Lucas minne kommer vi arrangera Hockeyns Dag den 28 september där vi har en fullspäckad dag med ishockeyaktiviteter, berättar Stefan Hedvall som är ordförande i Saltsjöbadens IF Ishockey.

På förmiddagen arrangerar Team 15 en U10 Cup, och på eftermiddagen fortsätter vi med ”prova på” för både flickor och pojkar. Sen blir det en uppvisningsmatch där J20 möter Jonathan Ericssons All Stars med gamla NHL- spelare. Jonathan Ericsson är saltsjöbadsbo och spelade i Detroit Redwings under åren 2013–2020.
Efter en minnesceremoni, så spelar J18 en vänskapsmatch mot Älta där även Lucas spelade i U15 säsongen. T13 kommer även anordna loppis där man kan fynda begagnade hockeyprylar. Det finns alltså all anledning att besöka Saltsjöbadens ishall den 28 september.
Johan Eriksson

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.