xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Lyckat segelrace med fokus på gemenskap


– Nästa år satsar vi på 50 båtar.

Det säger Robert Dybeck från SBK, Saltsjöbadens Båtklubb, som höll i nystartade regattan Saltis Racet den 25 augusti.

– Intresset var stort, 26 båtar deltog i årets race och det var ett bra arrangemang under lättsamma former med stort fokus på trivsam social gemenskap.

Seglingarna genomfördes lördagen den 31 augusti med start på Ingaröfjärden och målgång i Baggensfjärden vid SBK:s hamn i Pålnäsviken.
– Precis som det var tänkt samlades deltagarna på klubbens brygga i Pålnäsviken efter tävlingen för ett jättetrevligt aftersail med grill och utdelning av pris till alla deltagande båtar, säger Robert Dybeck som själv trivdes med alla arrangemang kring racet och hoppas på ännu fler båtar nästa sommar. Klubbens ambition är att Saltis Racet ska vara en uppskattad och återkommande tävling på höstkanten i södra skärgården.
– Alla ska känna sig välkomna, säger Robert Dybeck från klubben som förutom det trevliga efterspelet på bryggan vid klubbhuset i Pålnäsviken, även hade öppnat upp båtklubbens klubbholme med bryggor, bastu, grill och klubblokal på Sandhamnskobbarna mellan Ingaröfjärden och Nämdöfjärden för samvaro och uppladdning dagen före tävlingen.
Marie-Louise Gravestam

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.