xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Mingel med musik och inspiration av Rivieran

 

Lördagen den 13 maj fyller Grand Hotel Saltsjöbaden 130 år. Dagen firas med öppet hus, mingel och livemusik, snittar och bubbel, tävlingar och överraskningar.

– Det blir också en liten form av invigning av vår nya uteservering mot vattnet med utekök under dagen där vi kommer bjuda på tilltugg och kanapéer – och så har vi beställt strålande sol hela dagen, säger Oscar Högberg, Food & Beverage Manager på hotellet, som berättar om jubileumsfestligheterna.
Från klockan 12 och på lite olika tider under dagen spelar Karl Olanderssons 8-mannaband Stockholm Swing All Stars – en orkester med ”en fot i jazzmyllan och den andra på spännande upptäcktsfärder”. Ett band som spelar i många olika sammanhang, bland annat på konserter i Stockholms Konserthus.


Med inspiration från ställen på Franska Rivieran kliver Dj Chicho och Jessica Folcker upp på takterrassen på eftermiddagen och i en av hotellets sviter blir det en minikonsert med Simon Zion band. Under kvällen underhåller en pianist i Alice bar och för middagsgäster i Franska matsalen är en ”liten surprise” planerad.

Och det var just i Monaco på Franska Rivieran som Knut Agathon Wallenberg fick idén att skapa en egen Riviera i Sverige. En badort vid den glittrande Baggensfjärden skulle göra stadsmänniskan gott och namnet gav sig självt – Saltsjöbaden. Kung Oscar II invigde hotellet 1893, flottans skepp sköt salut utifrån fjärden…och plötsligt har det gått 130 år. Solklart vill vi saltsjöbadsbor dit och festa och mingla.

Marie-Louise Gravestam

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.