xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Skidåkare ska inspirera varandra

 

Att Saltsjöbadens IF Skidors nya ordförande älskar sin sport råder det inga som helst tvivel om. Christopher Toll brinner för att skidåkare i Saltsjöbaden ska kunna träna tillsammans och på så sätt inspireras att lyfta sin kunskap om skidåkning.

Christopher Toll är uppvuxen i Saltsjö-Duvnäs och sedan ett drygt år boende i Saltsjöbaden. Han arbetar som kommunikationsstrateg och har ett förflutet inom outdoorvärlden, bland annat som platschef på Kebnekaises fjällstation samt vd på Äventyrsresor.

Han är en riktigt konditionsidrottare med långdistanslöpning, triathlon och multisport i bagaget. Längdåkningen är numera huvudidrott och 2023 blir det start i det sjätte Vasaloppet.
– Jag älskar att åka skidor med allt vad det innebär och att träna tillsammans är kul och inspirerande. Dessutom har vi ju Stockholms bästa arena med konstsnö så nära så det blev bra att flytta till Saltis inför förra säsongen, säger Christopher Toll.
Som ny ordförande i Saltsjöbadens IF Skidor vill han driva sektionen framåt och hoppas på att det kan bli ännu fler medlemmar som ser värdet av att vara med och träna tillsammans kontinuerligt.

– Vi som förening vill hjälpa skidåkare att utvecklas och jag är säker på att man hittar en bättre motivation genom att träna tillsammans. Alla är välkomna och Saltsjöbadens IF Skidor skall vara ett nav för den som vill hålla på med skidor i ett större sammanhang. Att åka skidor ska absolut kunna vara en huvudsport för ännu fler människor då det går att träna hela året runt om man bara får verktygen, säger Christopher Toll.
Saltsjöbadens IF Skidor presenterar ett omarbetat träningserbjudande med tre olika vuxengrupper utifrån hastighet: Lågfart, mellanfart och den snabba gruppen.
I lågfartsgruppen samsas nybörjare eller de som åkt ett tag men kämpar med tekniken. Här finns möjligheten att få snabb kunskap som utvecklar skidåkningen. Mellanfartsgruppen samlar de som åkt en del och har en ambition att bli snabbare och mer energisnåla, kanske för att köra ett lopp. Hos de snabba tränar Vasaloppsåkare och andra som vill finslipa tekniken, öka syreupptagningen och arbeta upp hastigheten. Tränarna kommer att kunna stötta dessa personer med speciell särkunskap som kan göra att skidåkningen når nya höjder.

– Du som åkare skall vara i den grupp du trivs och stimuleras i så att du utvecklas som skidåkare, men det går också bra att hoppa mellan grupperna. Dessutom skapar vi en grupp för de som vill åka skate. Saltsjöbadens konstsnöarena är som gjord för det. Skate växer och är otroligt kul med sina olika ”växlar” i tekniken. Dessutom behöver man inte valla, vilket är skönt. Barngrupperna satsar vi också på och hoppas att allt fler kommer ansluta sig, säger Christopher Toll.

Det kommer också bli ännu mer riktad försäsongsträning för alla åkare, från barn till vuxen. Samling söndagar klockan 09.50 framför golfklubben och uppdelning i de grupper som man tillhör. Utöver detta satsar sektionen på eftersäsongsträning med bland annat rullskidor.
– Vi har ännu mera nytt med inspirationskvällar en gång i månaden för alla, inte bara medlemmar. Vi startar upp uthyrning av skidutrustning på helger, det är klart att man ska kunna testa innan man bestämmer sig för att köpa på sig egen utrustning och det kommer finnas möjlighet att prova på skidnyheter för medlemmar. Sektionen har också tillgång till låneutrustning för de yngre som vill prova på. Uthyrningen har gjorts möjlig genom ett gott samarbete med Saltsjöbadens skidarena och Atomic.

Som aktiv i Saltsjöbadens IF Skidor kommer också säsongskortet på arenan att rabatteras med 200 kr fram till 24 december.
– Vi satsar på evenemang och tävlingar för alla på arenan och vi ska bli riktigt bra på att höras och synas i alla kanaler som finns tillgängliga, säger Christopher Toll.
Johan Eriksson

FAKTA
SIF Skidor är en sektion inom Saltsjöbadens IF.
All träning sker påSaltsjöbadens skidarena på Saltsjöbadens Golfklubb.
Träning på snö sker torsdagskvällar och söndagsförmiddagar i vuxengruppen och söndagförmiddagar i barn- och juniorgrupperna.
Barmarksträningen sker söndagsförmiddagar fram till snön kommer.
Skidåkare i sektionen har tillgång till ledda träningar, inspirationsevents, resor och tävlingar samt erbjuds medlemspriser på spårkort, skidor, kläder och utrustning bland annat via samarbeten med Atomic.
Från och med vintern driver sektionen skiduthyrning på skidarenan.
Läs mer här: www.saltsjobadensif.se/skidor eller på facebook: https://www.facebook.com/saltsjobadenskidor/

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.