xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Skidarena lägger om bansträckning


– Vi säger att vi uppdaterar spårupplevelsen inför skidåret 2021/22, säger Johan Wijkström från Saltsjöbadens Skidarena.

Den gynnsamma kylan har gjort att man tidigt kan åka skidor i Saltis.

Gnistrande snö har nu sprutats ut ur snökanonerna och det ser ut som ett kuperat snölandskap på golfbanan. I skrivande stund är man i gång med att trycka ut snön till en lång bädd som ska hålla för skidåkning över julhelgerna även om det skulle bli mildväder.

Saltsjöbadens Skidarena har också utvecklat och lagt om spåret på Saltsjöbadens golfbana för att skapa en ”mera utmanande och spännande sträckning” som man säger själv.
– Genom att dra spåren genom skogen på två ställen utmed banan (på hål 16 & 17) skapar vi en mera kuperad slinga som ger möjlighet till mera mångsidig träning med inslag av backar och skogspartier samtidigt som spåret flyttas bort från känsliga gräsytor på golfbanan, säger Johan Wijkström.
Förra säsongen var Saltis den arena som hade flest skiddagar i Stockholm och man ligger bra i fas redan nu för att kunna var i topp i den ligan även i år. Med kvällsbelysningen har man också ett försprång till många andra när det gäller variationen på åkning.
– Vi försöker ständigt utveckla erbjudandet för att behålla epitetet Stockholms bästa skidspår, säger anläggningsgeneralerna Lars Turesson och Eric Kusoffsky som båda är i full färd med att spruta snö och färdigställa den första slingan om 500 meter.

Johan Eriksson

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.