xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Sköna klanger och varma applåder


En eftermiddagskonsert i Grünewaldvillan med Alexandra Linde – i samspråk med Kristina Nilsson och Jenny Lind, lyste upp i den dämpade decemberdagern. Publiken visade stor uppskattning med många och varma applåder, mellan sångnumren och efter föreställningen.

Musikaliskt bjöd artisterna på tidstypiska toner från åren när de forna världsstjärnorna Jenny Lind och Kristina Nilsson verkade. Svensk folkmusik, franska och spanska sånger som var à la mode när det begav sig och i musik av bland andra Wolfgang Amadeus Mozart kunde saltsjöbadsfödda koloratursopranen Alexandra Linde briljera med teknik och varm klangfärg. Inte minst tillsammans med barytonsångaren Mårten Wahlström fick framträdandet även en dramatisk nerv, som märktes särskilt i en duett ur Figaros bröllop – och när Alexandra Linde lekfullt tittade upp bakom flygeln som Papagena i Trollflöjten.
Miljön i Isaac Grünewalds ateljé med rödrutiga dukar och levande ljus på borden skapade en passande ram för artisterna som ackompanjerades av Martin Hellström vid flygeln, och de cirka 50 personerna i publiken.
– Vi är glada att vi äntligen kunde göra det här. Det kändes väldigt lyckat och roligt med en så entusiastisk och positiv publik, säger Kerstin G Fischer från Saltis Kultur & Nöjen, arrangör med stöd av Nacka kommun.
Marie-Louise Gravestam

 

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.