xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Ökat intresse för basket


Saltsjöbadens IF Basket har under de senaste två säsongerna lyckats ökat sin verksamhet med barn och ungdomar som vill prova på att spela basket. Under hösten anmäldes också ett seniorlag på herrsidan.

Till denna säsong har sektionen ett A-lag som finns med i seriespelet. Laget leds av Simon Stenkvist som är tillbaka i klubben som spelande tränare efter att förra säsongen ha spelat i Basketettan med Fryshuset.

– Det är oerhört glädjande att vi återigen har ett A-lag i föreningen bestående av elva spelare. Åtta av spelarna är egna produkter och tre av dem kommer från Fryshuset. Åldersmässigt har vi seriens yngsta lag där flertalet av spelarna gör sin första säsong på seniornivå. Vi har också haft möjlighet att bereda plats för vår bästa junior i A-laget, säger Simon Stenkvist.

Laget har haft en riktigt bra säsongsuppstart med en intensiv träningsperiod där de tränat fyra gånger i veckan. Seriespelet i division 5 har precis startat. I hemmapremiären blev det seger mot Vallentuna som kom med ett erfaret lag. Saltsjöbaden låg under med en poäng i halvtid men efter en fantastisk kämpainsats med stort publikstöd vände killarna matchen och vann med 63 – 50.

– Vi har nu haft igång vårt A-lag i några månader och spelarna är otroligt målmedvetna och utvecklas av att få kliva upp en nivå och få känna på att spela på seniornivå, säger Simon.

Laget består av spelare strax under 20 år där ett flertal av spelarna är ledare för föreningens yngre lag.
– Det är väldigt positivt att A-lagspelarna är engagerade som ledare för våra yngre lag och aktivt arbetar med att vara goda förebilder för våra yngre spelare. Det bygger en otroligt fin kultur i föreningen och det är positivt att se hur spelarna i A-laget verkligen lägger vikt vid att uppträda som goda förebilder på planen och i ledarskapet för våra yngre spelare, menar styrelsen i Saltsjöbadens IF Basket.

Simon Stenkvist pratar om årets målsättning och säger att första steget har varit att etablera ett A-lag som upplevs som en tillgång för föreningen där vi når framgång på planen men än viktigare bidrar i utvecklingen av de yngre spelarna.
– Flera av oss som är med och spelar saknade tidigare möjligheten att få prova att träna med ett A-lag och det är något jag verkligen vill att de spelare som är i våra ungdomslag ska ges möjlighet att göra. På så sätt hoppas jag att vi kan få så många som möjligt av de som nu börjar att spela till att fortsätta hela vägen upp till vårt A-lag.

Han vill också slå ett slag för den stora grupp med flickor som spelar basket. Det är en stor och bra grupp tjejer som spelar födda från 2007 och framåt.
– Förhoppningsvis kan vi snart också ha ett A-lag för klubbens tjejer avslutar Simon Stenkvist.

Johan Eriksson

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.