xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Skanska får inte överklaga beslut


Foto ovan: Många duvnäsbor samlades vid Måsungen för några år sedan för ett ”ljudprov” och diskussioner om den stenkross som Skanska vill bygga i Gungviken.

Mark- och miljööverdomstolen, MÖD, beslutade den 16 september att avvisa Skanskas överklagande angående Gungviken där Skanska vill krossa bergmassor.

Ett av domstolens beslut är att slå fast att bergmassorna är avfall och inte en biprodukt som Skanska hävdat. ”Det är positivt för oss”, skriver Eva Nisser, ordförande i Saltsjö-Duvnäs Fastighetsägareförening, FDS, som länge arbetat för att stoppa Skanskas planer på en stenkross på mark som tillhör Erstavik mellan Östervik och Saltsjö-Duvnäs.

Efter att Mark- och miljööverdomstolen gått igenom målet har domstolen kommit fram till att skäl saknas för att ge prövningstillstånd och eftersom MÖD är sista instans kan domen inte överklagas.
I och med domen återförs ärendet till länsstyrelsen. Enligt Eva Nisser kan en dom där komma om cirka ett år. Fastighetsägareföreningen i Duvnäs kommer fortsatt att arbeta vidare med ärendet och Eva Nisser räknar med att Nacka kommun ska ”arbeta hårt för att det enhälligt politiska beslutet om att förbjuda en stenkross i Gungviken står fast och efterlevs”.

Marie- Louise Gravestam

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.