xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Mats Paulson och vänner från Ljuskärrsberget släpper nytt album

 

”Jag tycker mycket om alla spår i samlingen men kanske bäst om Min Fågel, inte minst med tanke på texten”. Det skriver vännen och sångarbrodern Björn Johansson i ett förord till nya skivan “Mats Paulson & Hawaiian Novelty Orchestra” som släpptes den 16 juni.

Han tycker att den har ett uppfriskande sound och en nyskapande touche samtidigt som han känner igen “Mats musiksjäl”.
Det mesta på albumet som till stor del spelats in i Saltsjöbaden är nyskrivet material och gästartisterna Åsa Jinder, Alexander Ryback, Frida Andersson, Stefan Sporsén och Stockholm Strings, medverkar i olika låtar.

Mats Paulsons nya skiva med gästartister är till stora delar inspelat i Saltsjöbaden och innehåller flera gästartister.
Finns där du strömmar musik, länk nedan.

– Min son Johan Paulson sjunger också med i “Låt mig hålla din fot i min hand” som jag skrev till honom när han var liten, säger Mats Paulson som kom i kontakt med Roland Junell och Jim Herlín i Hawaiian Novelty Orchestra i samband med en grillfest på gården på Ljuskärrsberget där de är grannar.
– Det blev mer och mer jammande på gården, Jim tog fram sin lilla octavina (14-strängad gitarr) och nya sound och nya låtar kom till.
Saltsjöbadens Hembygdsförening lånade ut Neglinge gård som sommarstudio, när det mesta i studioväg var stängt på grund av corona.
– Många fullfjädrade musiker kom dit och spelade in med oss. Filmaren Michael Jensen rörde sig som en vålnad i huset och fångade det mesta på bild och film. Han har producerat fantastiska videos till låtarna, många med avsnitt från olika platser i Saltsjöbaden, säger Mats Paulson.

Marie-Louise Gravestam

Mats Paulsson & Hawaiian Novelty Orchestra

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.