xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Det är alltid kul att sälja julgranar

Nu är det snart jul igen och som vanligt är det många som köper julgran. Saltsjöbadens IF Ishockey har sålt julgranar till boende i Saltsjöbaden i mer än 50 år och kommer att göra så även i år. Dessutom med en nyhet som man tror gläder många kunder.

Snart står de där igen, i snöglopp och regn, likväl som i gnistrande snökvällar. Killarna från Saltsjöbadens IF A-lag i Ishockey säljer julgranar som vanligt. De hjälper kunderna att välja gran, plockar fram olika sorters gran och hugger, paketerar i nät och hjälper till att lyfta upp på takräcke eller in i bakluckan, samt mycket annat.
Nuförtiden är det elektronisk betalning med kort och swishlösningar som gäller då köpet skall göras. Det både förenklar och är en stor säkerhet för de som säljer.

Joel Nilsson Erleman och Henrik Cavalli är ledare och spelare i Saltsjöbadens IF Ishockey A-lag.
– Jag började som 16-åring i laget så då har det blivit 18 år som julgransförsäljare. Henrik har spelat i laget i åtta år efter att ha tagit en paus från juniortiden. Så vi har över ett kvarts sekel tillsammans som julgransförsäljare, säger Joel Nilsson Erleman.
Varför är det viktigt för ishockeysektionen att sälja julgran varje år?
– Först och främst är det en intäktskälla till laget och sektionen som gör det lite billigare att spela ishockey men det är också viktigt för oss att föra traditionen vidare och bevara. Det är faktiskt kul att sälja gran, man träffar många trevliga kunder som också kommer åter år efter år, säger Joel Nilsson Erleman.

Vilken är den största utmaningen i försäljningen inför varje år?
– Att göra en korrekt prognos över våra inköp, slår det fel slår det hårt mot ekonomin så det gäller att planera och använda all data vi kan för att se till att optimera vårt utbud. Utöver inköp är även bemanningen en stor utmaning. Det är ideellt arbete så det handlar om att få ihop schemat så att det passar med jobb, skola och allt annat som skall fixas inför jul för alla spelare i laget, säger Henrik Cavalli.

Finns det några nyheter i årets försäljning som ni vill framhålla?
– Ja en stor nyhet är att vi kör hemleverans av granar om man vill köpa till det. Även som förening måste vi förenkla och förbättra kundupplevelsen för de som vill ha en hjälp att få hem en gran eller inte har möjlighet att hämta granen med egen bil, säger Henrik Cavalli.

Vad är det roligaste med att sälja julgran år efter år?
–  Att träffa alla kunder som köper gran. Vi märker att det är lite av en upplevelse att få välja gran på plats. Henrik som är uppvuxen i Saltis får också möjligheten att träffa en massa gamla bekanta, påpekar Joel Nilsson Erleman.
Årets försäljning från Saltsjöbadens IF ishockey startar den 6 december och sedan är det öppet på vardagar och helger hela vägen fram till dagen innan julafton.

Julgransförsäljningen på övre parkeringen vid Saltsjöbaden centrum startar den 6 december och håller sedan öppet alla dagar fram till den 23 december.
Vardagar 15.00-19.00 och på helger 10.00-19.00
För att beställa julgran med hemleverans går det bra att maila till saltisjulgranar@gmail.com i god tid såklart.
Mer info finns på saltsjobadensif.se samt på föreningens sociala medier Facebook och Instagram.

Johan Eriksson

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.