xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

100 bilar 6 städer 7 dagar 420 mil

Ett skådespel med fräcka bilar, många stockholmare hade tagit sig till Norrbro för att spana in hundratalet pimpade sportvagnar i julisolskenet med det kungliga slottet som backdrop.

Med i denna blankpolerade lineup fanns saltiskillen Philip Bergholtz med co-driver Pierre Jemt som deltog för andra året, denna gång i en Corvette C 7, sugen på ännu en minnesvärd roadtrip genom ett somrigt Europa.
När vi de facto står på tröskeln till julruschen så kastar vi en hastig blick i backspegeln och återvänder till en varm sommarsöndag i juli och ett veritabelt sportvagnsfyrverkeri. Det är startdags för samåkningseventet NexusBall Rally 2019, en sorts svensk lillebror till det stjärnspäckade internationella lyxrallyt Gumball 3000, som 2015 gick av stapeln i just Stockholm och hade målgång i Las Vegas, med i racet var vår svenska actionhjälte Dolph Lundgren liksom F1-esset Lewis Hamilton. Med den gången fanns även Saltsjö-Duvnäskillarna Christoffer Jensen och Markus Thambert som Motorspalten bevakade. Filosofin runt den här typen av tillställningar är att vinnare inte är den som kommer först i mål, utan den som färdats med mest stil!

FAKTA
Namn:
Philip Bergholtz
Ålder: 27 år
Bor: Nacka, uppväxt i Saltsjöbaden
Gör: Bilförsäljare
Gillar: Bilar, spelar div 5 Hockey i Stockholm Falcon IF,
har spelat ungdomshockey i Saltsjöbadens IF

Philips sommaräventyr
I svenska NexusBall så gäller i korthet att det som krävs är en bil som står ut från mängden, i övrigt går det helt enkelt ut på att hundratalet pimpade sportvagnar under drygt en vecka genomför en roadtrip mellan olika städer i Europa, kryddat med ett antal intressanta “pitstop”, som kända racerbanor och trivsamma kvalitetshotell. – Det är oförglömliga dagar, och det går knappast att beskriva med ord, det måste man uppleva själv – “endless days”, menar Philip Bergholtz. Det handlar om spännande bilkörning på mellan 3 och 6 timmar varje dag, i grupper med runt 20 bilar, likt en sluten klubb som genererar ett speciellt sorts brödraskap och där mötet med en kunnig publik och fans längs vägen är en superviktig komponent. En klart beroendeframkallande mix!

F 1 Circuit Zandvoort
Ett klart minnesvärt och mycket speciellt besök var på klassiska Formel 1-banan Zandvoort, som ligger ett stenkast från stranden utanför Amsterdam, med möjlighet att få fullfartsköra på den uppdaterade banslingan som 2020 återigen kommer att ingå i Formel 1-serien, helgen 1 – 3 maj.
Dessvärre ösregnade det den dagen berättar Philip med besvikelse i rösten, – det gick bara att cruisa runt och man fick lov att vara ytterst lätt på gaspedalen.

Stort intresse
Nästa år går starten i NexusBall Rally söndagen den 5 juli vid Norrbro med bansträckningen:
Stockholm, Köpenhamn, Berlin, Prag, Poznan, Gdansk med slutstation i västkustpärlan Tylösand.
– Jag kommer nog att köra även nästa år, säger Philip Bergholtz. Jag hörde att intresset är stort och det är nog hög tid att skicka in anmälan för att få vara en av de hundra.

Liss Lars-Erik Larsson

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.