xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Vinst i sista hemmamatchen för säsongen

Saltsjöbadens IF Ishockey A-laget vann sista hemmamatchen för säsongen när Hässelby/Kälvesta kom på besök. Det blev till slut 4-1 med mål i öppen kasse av Joel Erleman Nilsson som spiken i kistan.

Det var inte välspelat, det var ingen publikfest men det var tre sköna poäng som inhämtades. Efter två spelade perioder tryckte Saltisspelarna lite på gaspedalen och med en storspelande Markus Johansson i målet kunde man glida ifrån till både 3-1 och 4-1 under de sista fem minuterna av matchen. Ludde Carlsson gjorde 3-1 i powerplay och när Hässelby/Kälvesta tog ut målvakten sprätte Joel Erleman Nilsson in en fladderpuck som skrev slutresultatet, 4-1.

Troligtvis är det sista hemmamatchen för i år men det finns i skrivande stund en teoretisk möjlighet till Play off-spel mot en kvalserie mot division tre, men då ska Sundbyberg falla ihop ordentligt i två sista matcherna samtidigt som Saltis vinner mot Kallhäll. Det är hockey, allt är möjligt!