xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Vinst i Lions Cup för basketkillar

Bilden ovan: Laget från Saltsjöbadens IF Basket som vann titeltn i Lions Cup. Otis Heckscher, Lucas Enander, Markus Johansson, Gustav Rennermalm, Vilhelm Örnsten, Flynn Felländer ,Edward Skande, Love Jonsgården och Carl Holmström. Tränare/coacher: Vilmer Thomsen och Axel Fröding

Lions Cup i basket är ett vårtecken och att Saltsjöbadens IF Basket nu ståtar med ett vinnarlag gör ju inte saken sämre.

Saltsjöbadens IF Basket Pojkar födda 2009 svarade för en mindre bragd i Lions Cup- finalen PU13 i Brännkyrkahallen under helgen 14-15 maj. I kvartsfinalen vände laget ett underläge till vinst och i semifinalen blev Calle Holmström stor hjälte efter en trepoängare med 0.8 sekunder kvar för vinst med 44-43 över Viby.I finalen tog Saltis en trygg ledning, men finalmotståndaren från duktiga AIK Basket kämpade sig tillbaks innan Saltis kunde säkra segern i hela turneringen med 38-35.
Det var stolta coacher och spelare som mottog en stor buckla vid prisutdelningen.