xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Vandring i Erstavik lockade

 

Vandringens dag i Erstavik fick många promenadsugna att bege sig till Erstaviksparkeringen den 10 september för att delta i STF Södertörns vandringar i Erstaviksområdet.

Deltagarna hade fyra olika guidade vandringar att välja på. Kulturhistoria, idylliska omgivningar, skärgårdsnatur, gemenskap och badmöjligheter ingick för den som ville och denna dag var det helt gratis att medverka i vandringarna.
– Det är världspremiär för Vandringens dag i Saltsjöbaden och en julafton för alla som vill ut och röra sig i naturen. Det kostar ingenting och är ett sätt att få folk att upptäcka hur härligt det är att vandra och hur mycket det finns att se. Skogen bjuder på en fantastisk artrikedom, sa Ulf Bäckman, engagerad i STF, Svenska Turistföreningen, om aktiviteterna i Erstaviksområdet med omväxlande natur och intressant historia.

Vandringspromenaderna gick i olika terräng, på utmanande Skogshuggarstigen fick man vara beredd på stenar och rötter och mer svårgången mark. Vandringen runt Dammsjön-Lundsjön bjöd på hänförande utsikt och de som gick den kulturhistoriska rundan fick ta del av såväl ruskiga mord som kungliga besök och femtusenåriga lämningar. Skogspromenaden från Erstavik till Hellasgården följde den välkända leden med hällar, träskmarker och blandskog genom Nackareservatet.

Sven Eklöf som var ledare på den kulturhistoriska vandringen berättade.
– Det är en ganska lätt vandring som går på grusvägar. Vi kommer att gå bort till Sandasjön och rasta. På vägen tittar vi på lite kulturhistoriska bitar och saker kring Erstavik och annat. Det ska bli väldigt trevligt att få leda dessa drygt 20 intresserade som har kommit idag, sade han.

Johan Eriksson
Marie-Louise Gravestam

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.