xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Uppskattad jazzfredag på Tippen

Annons

Det är dags för sköna jazztoner på Saltsjöbaden centrum igen då orkestern Gubbröra besöker Sweet & Pure den 20 mars.

Det blir den elfte gången som orkestern Gubbröra kommer till Saltsjöbaden för att spela upp traditionella och omtyckta jazzlåtar. Vid de tidigare tillfällena har det varit både folkligt, festligt och fullsatt som det gamla uttrycket säger.

Bandet består av fem musikanter som älskar att spela musik och att uppträda för publik.

”Vi känner oss väldigt uppskattade och det är en mycket trevlig och kunnig publik här i Saltsjöbaden”, säger Pelle Karlsson från Gubbröra.

Man känner också att miljön är trevlig att spela i och att konceptet med mat och dryck som publiken gillar tillsammans med live jazzmusik har gjort de tidigare fredagarna lyckade och glada.

”Det är alltid mycket glädje och många som lever sig med under timmarna vi spelar. Det har också blivit spontandans och många ur publiken gillar att önska låtar vilket är superkul. Vi göra alltid allt vi kan för att spela upp det som publiken vill ha”, säger Håkan Åkerstedt och Jan Larsson. De avslutar med att önska alla jazzdiggare hjärtligt välkomna den 20 mars.

”Giget drar igång vid fyratiden och vi spelar så mycket vi kan fram till 18.30, ta på dansskorna eller kom som du är” avslutar de tre herrarna som spelar i orkestern Gubbröra.

Johan Eriksson

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.