xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Syskonen från Saltis är bäst i världen i seglingens 29er


Det blev en fjärdeplats i VM totalt men de blev också bästa mixade par i klassen 29er. Syskonen Hedvig och Hugo Liljegren vill nu segla EM på hemmaplan på Baggensfjärden 2023 och sedan gå vidare mot en OS-satsn
ing.

Vid EM i Spanien som seglades under sommaren hade teamet som målsättning att hamna topp 15.
– Det hade vi snackat igenom under vintern när vi planerade säsongen, att det kändes som en rimlig målsättning inför tävlingen om vi seglade bra, och det visade sig ju gå bättre än så.
Det var dock ingen spikrak resa in i mål. Seglingarna avgjordes i extremt mycket svåra vågor, lätta vindar och med en jobbig värme som var påträngande under de långa seglingsdagarna. Förhållandena var enformiga men också något som passade teamet bra skulle det visa sig.
– Det var verkligen tufft med värmen, vi hade problem med att kunna kyla ned oss. Jag hade också feber som troligen var relaterat till den höga värmen. Vi missade lite av förberedelserna men det kändes ändå bra inför seglingsstart, säger Hugo Liljegren.

Efter problem under första racedagen med både otur och nerver vilket resulterade i en tjuvstart hade man ingen marginal inför de kommande dagarna. Jämna resultat gjorde att man gick in i finalseglingarna som 27:a med bra poäng.
– Vi har alltid presterat bättre under slutseglingarna och det blev topptreplaceringar i slutet på racet vilket gav oss en total fjärdeplats och vi blev den högst mixade besättningen i resultatlistan av alla. Sista dagen bara njöt vi och satte ingen press på oss själva, det var nog ett bra drag. Oerhört skönt att komma i mål efter sex dagars tävlande.
Prestationen firades på plats i Spanien med pappa Fredrik som var på plats och faktiskt fyllde jämna 50 år samma dag som barnen seglade in på sin fjärdeplats. Dessutom har det blivit större uppmärksamhet på hemmaplan från familj och vänner samt seglingsfamiljen.

Syskonen Liljegren är uppvuxna i Saltsjöbaden och började med att segla optimist i KSSS. Hedvig är 20 år och Hugo 18 år och båda har gått på seglargymnasiet i Motala där Hugo har sista året kvar. Hedvig försökte sig på Laser men den var inte optimal så hon gick över till 29er, Hugo gick direkt till 29er. Båda två har provat på att segla med andra ombord men rätt som det var fanns möjligheten att testa på att segla tillsammans och när Hugo valde bort rorsmanrollen och bytte till att vara gast var det dags.
– Vi hade länge skojat om att det vore kul att segla tillsammans och för två år sedan började vi som besättning. Det klickade inte på första träningen men sen har det blivit jättebra och vi har lärt oss att segla med varandra. Nu bråkar vi nästan aldrig, vi förstår att vi måste hjälpa och kommunicera med varandra. Det är då det blir bra, säger Hedvig och Hugo nästan i munnen på varandra.
Den egentliga planen har varit att gå vidare från 29er till en större OS-klass men med beskedet att EM i 29er ska gå på Baggen och arrangeras av KSSS under 2023 har tankarna fått stå tillbaka lite. För visst vill syskonen segla på hemmaplan och försöka ta ett guld.
-Ja det vill man inte missa när det väl händer så det kommer att bli av. Vi kommer att fortsätta träna 29er men också titta på andra OS-klasser där det finns mixade besättningar. Olympiska spel 2028 känns som ett rimligt mål tänker vi. Det är ju också viktigt att få rutin inom segling för att kunna fatta bra snabba beslut i racingen.

På frågan om råd till yngre seglare menar Hugo och Hedvig att ha roligt, stressa inte, hitta bra kompisar och testa nya saker. Eftersom seglingen är så bred som sport är det allra viktigast. Man måste inte var bäst tidigt som optimistseglare, den båten kanske inte passar, skaffa dig erfarenheter.
– Och kom ihåg att göra andra saker både som sport och bara för att det är kul på din fritid. Det gör jag fortfarande, jag vill träna på andra saker och få allsidig träning. Det är jätteviktigt, säger Hugo och får medhåll av Hedvig.

Johan Eriksson

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.