Snart nytt kul år

Annons

Nu har vi äntrat den sista månaden på året och i din hand håller du också årets sista Saltsjöbladet.

Det har varit ett spännande och annorlunda år för oss på Saltsjöbladet då vi efter sommaren släppte upp vår webbsajt saltsjobladet.se, en sajt som fram till årsksiftet kommer att nå runt 10 000 besökare. Det är en siffra som vi är glada för men vi kommer att arbeta ännu mer och hårdare med webben under 2020 och då hitta till ännu fler läsare.

Är du lite gammalmodig och vill ha papperstidningen kvar, se då till att läsa oss på webben, prenumerera på vårt nyhetsbrev som går ut varje torsdag, det hjälper oss! Skriv in och tipsa om saker att skriva om.

I årets sista nummer har vi så klart besökt den fina julmarknaden på Neglinge skola, det är en fin tradition som femmorna på skolan sköter om varje år. En stor eloge och hatten av till alla elever, föräldrar och skolpersonal som kämpar med evenemanget varje år.

Du kan också tävla med nära och kära i vårt extra stora Saltisquiz i detta nummer. 15 frågor har vi satt samman. Vem blir bäst i familjen, kanske en bra julaftonstävling, bara som ett tips!

Läs våra krönikörer i detta nummer, Misse Ljungström och Mats Älfvåg, de är som vanligt njutbara.

Passa på att njuta av jul och nyår, slappna av och tänk på att det inte måste finnas en massa måsten under julen, bara ett, nämligen bra julmusik att koppla av med! God Jul och Gott Nytt År från alla oss som arbetar med er mest lokala Lokaltidning!

Johan Eriksson, Ansvarig utgivare och redaktör

Annons