xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Mona Tumba ställer ut ”hemma” i Saltsjöbaden

 

”Jag blir lugn och får positiva tankar av att måla”, säger Mona Tumba som visar tavlor på
Grünewaldvillan den 8-11 september. Hon kommer själv att närvara vid utställningen som också visar smycken av Marga Meijer.

– Mina pojkar ville inte att jag skulle dölja något, säger Mona Tumba, född Nessim, om självbiografin ”Min sanning” som kom ut förra året och Jens Linds dokumentär för SVT om hockeylegenden ”Tumba” som kom att handla om hela familjen. Inte minst om familjen Nessim och Mona, hennes föräldrar och syskon och somrarna i Saltsjöbaden där familjen hade sitt älskade sommarställe på Skogsö. Mycket i Mona Nessims liv, från barndomen till idag har varit soligt och roligt, spännande och äventyrligt men hon har även berättat öppet om mörka händelser, om slitet för att klara ekonomin och ett kärleksfullt äktenskap med stora påfrestningar.
– Jag hade fått lova ungarna att berätta hela sanningen, och det har jag gjort, säger Mona Tumba som bor i Florida men kommer hem till Sverige, Saltsjöbaden och Skogsö, så gott som varje sommar.
– När jag är i USA är det mitt ”hemma” och när jag är här är Sverige ”hemma”. Jag har syskon som bor på Skogsö och genom min bror har jag tillgång till ett ”eget” litet hus att bo i.

I år har Sverigevistelsen sett lite annorlunda ut genom att hon har rest runt och haft utställning för första gången på flera platser i landet.
– Att måla blev min räddning efter att Nenne gått bort, säger Mona Tumba.
”Nenne” är hennes namn på maken Sven och efter hans bortgång blev måleriet en räddning från ensamheten. Hon har alltid tyckt om att måla och när hon var barn tyckte hennes mamma att hon ”kladdade” för mycket på allt. 1992 såg hon en lapp om ”Art lessons” för barn och vuxna och anmälde sig. Det blev starten på något nytt och hon har fortsatt att förkovra sig.
– Jag går kurser för att utvecklas och nu har jag själv kurser för barn om färger, berättar hon.
Motiven på de egna tavlorna i olja, acryl och ”glasprint” är ofta porträtt, av djur eller människor och hon får många beställningar.
– Jag blir lugn när jag målar och när jag får hålla på med färger. Allt blir positivt. Jag är så tacksam att jag har det här, säger Mona Tumba.

Marie-Louise Gravestam

 

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.