xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Hållbara förslag i uppfinnartävling

Uppfinnartävlingen Hållbar utmaning arrangeras vartannat år för elever i Nackas kommunala grundskolor.

Intresset var större än någonsin och 163 bidrag skickades in. Uppfinningarna som tävlar ska vara unika, innovativa och bidra till en hållbar samhällsutveckling. Av alla bidrag valdes 100 uppfinningar ut att vara med och tävla i priskategorierna för de olika årskurserna samt Håkan Lans hederspris, Nacka vatten och avfalls hederspris och Publikens Pris.

Lukas, Vincent, Annie och Noelle i årskurs 2 i Neglinge skola var några av alla de skolelever som deltog i tävlingen Hållbar utmaning. Deras uppfinning sparar vatten och kemikalier.

Modeller på kloka, fiffiga, samhällsnyttiga och spännande uppfinningar trängdes i mässlokalerna i Nacka Strand med tävlande skolbarn, lärare och andra intresserade. Saltvattenstoalett, tasstork, sladd-podd, koldioxidfångare, kläder av återanvända tyger och skräpplockar-app var några av alla deltagande tävlingsförslag.
– Det var roligt att vara med och jätteroligt att vår skola fick pris, sammanfattade Noelle Sjöqvist Böhmer, tävlingsdagen i efterhand. Hon går i Neglinge skola där båda klasserna i årskurs 2 var med och tävlade.

Text & Foto: Marie-Louise Gravestam

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.