Annons

Nu står den klar för spel och Fisksätra IF har invigt nya konstgräset på Fisksätra IP på bästa möjliga sätt, med två raka hemmavinster.

I början av september invigdes det nya kosntgräset på Fisksätra IP. Den gamla naturgräsplanen har alltså fått konstgräs som verkar för att Fisksätra IF kan växa med sin verksamhet.
Inte minst herrlaget som spelar i division fem har tagit planen till sitt hjärta och slagit till med två fina segrar, först mot Ingarö och sedan mot Cassi.
Saltsjöbladet var på plats i den tidiga höstkvällen och såg ett piggt, ungt och välspelande Fisksätra IF komma ut med hög energi och föra matchen mot Cassi IF. Snöpligt nog blev det 0-1 i baken på en helt korrekt straff som tilldömdes Cassi IF.

Efter det tog Fiskis över matchen och Ibrahima Sonko tryckte in kvitteringen på en hörna. Bara två minuter efter det avslutades ett mönsteranfall av Erik Dahlberg som kunde bredsida in ledningsmålet vid cassimålvakens högra stolpe. (se målet på Saltsjöbladets Instagram)
Cassi kvitterade i andra halvlek men bara tre minuter senare blev Nabil Tahir frälsare genom att göra vinstmålet, 3-2 till Fisksätra IF.
Nya IP var välbesökt med folk trots påbud om ej publik och stämningen var god denna kväll vid Lännerstasundet, vi tror det kan bli så fler gånger.
Nästa tillfälle att se Fisksätra på hemmaplan blir i ett laddat derby mot Nacka United FF den 4 oktober kl 18.00.